Vacante

#pegas custom #pegas #biciclete pegas

Pegas Custom – Biciclete dupa chipul si asemanarea ta

"Clientul nostru, stapanul nostru" spune o vorba din popor. Cu alte cuvinte, doar cei care stiu sa se plieze pe necesitatile clientilor lor au de castigat. Asa a aparut Pegas Custom, un serviciu care vine in sprijinul iubitorilor de pedalat, oferindu-le bicicleta mult-visata, adaptata gusturilor, dar si nevoilor lor.

 

Sa-ti cumperi o bicicleta nu e atat de simplu precum pare. Nu-ti trebuie chiar un doctorat pentru asta, dar trebuie sa cunosti cateva detalii asa incat sa faci o alegere buna. Caci, nu-i asa, depinde pentru ce o folosesti: pentru plimbari prin parc, pentru mers la serviciu ori pentru trasee lungi. Depinde si daca esti o tipa trendy sau una mai baietoasa, ori daca esti un tip misto, pus mereu pe agatat, sau un barbat zi de zi la patru ace. Sunt multe elemente incluse in ecuatia complicata a alegerii unei biciclete.

Si daca nu te pricepi si pace cam ce e de facut? Ei bine, apelezi la cei care se pricep. Pentru unii ca tine Pegas are un serviciu Custom si specialisti mereu gata sa iti contureze bicicleta perfecta. Nae Martin este unul dintre cei care iti poate da sfaturi pretioase in acest sens.

In atelierele Pegas, o bicicleta clasica se transforma, sub ochii tai, in bicicleta perfecta. Pentru ca Nae si colegii sai iti fac bicla sa arate asa cum vrei. Sau cum trebuie.

Totul conteaza, de la culoarea vopselei, la accesorii: lumini, sonerii, oglinzi, sa, cosuri. Poate avea un design futurist sau unul retro. Pentru ca o bicicleta poate capata o mie de fete daca esti artist.

Iar Nae Martin este artistul de la Pegas. Dupa ce sta de vorba cu tine si te descoase pe toate partile, trage concluziile. Iti spune care e saua potrivita, tipul perfect de ghidon, farurile care trebuie montate, chiar si culoarea pe care ar trebui sa o aiba bicicleta ta pentru a te simti cel mai tare posesor se bicla din oras.

Customizarea bicicletelor este un trend care a inceput sa prinda si la noi in ultimii ani. Pentru ca romanii au inteles ca personalizarea bicicletei nu este neaparat o fita, cat un drept.

La Pegas poti avea o bicicleta asa cum iti doresti, astfel incat ea sa iti oglindeasca personalitatea. Daca vrei sa te evidentiezi in multime, atunci trebuie sa mergi pe varianta Custom. In felul acesta, iti vei recunoaste bicla dintr-o mie si nici nu prea risti sa ramai fara ea, fiindca va fi aproape unicat.

Intra pe site-ul bicicletapegas.ro, ia legatura cu Nae Martin si, pornind de la o bicicleta standard, creati impreuna bicicleta ideala. Garantat, cu greu te vei mai da jos de pe ea.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea