Vacante

#austria.info #concurs #austria # vacanta austria

Pasionat de Austria? Descoper-o in 3 pasi si castiga o vacanta la ski!

Iti doresti sa mergi in la ski? Aceasta tara este cea mai cautata destinatie de iarna pentru turistii romani si una dintre cele mai civilizate si mai moderne din lume. Participa la concursul "Pasionat de ", descopera aceasta destinatie in trei pasi si poti o pentru doua persoane! Acasa.ro impreuna cu te trimit in vacanta in aceasta iarna!

Inscrie-te la concursul "Pasionat de Austria" si poti castiga un sejur pentru tine si un insotitor la alegerea ta, intr-una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta.
 

Cum sa participi la concurs
 

Urmeaza cei trei pasi ai concursului. La inceput, descopera 7 dintre cele mai frumoase regiuni ale Austriei. Spune apoi care dintre aceste destinatii te-ar transforma intr-un pasionat de Austria si de ce. Nu-ti mai ramane decat sa dai Like paginii de Facebook Descopera Austria si sa intri in clubul celor pasionati!

Castigatorul concursului va fi persoana care va descoperi cele 7 regiuni ale Austriei, va crea cea mai interesanta argumentare referitoare la alegerea acestuia si va da Like paginii de Facebook a Austria.info . Citeste regulamentul concursului, respecta pasii si ofera-ti sansa de a castiga o vacanta completa, cu toate taxele incluse, pentru tine si o persoana draga.

Castigatorul va fi desemnat in data de 10 ianuarie 2012 de catre echipa site-ului www.acasa.ro. Concursul se desfasoara in perioada 25 noiembrie 2011- 09 ianuarie 2012.
 

Premiul concursului
 

Concursul este organizat de de 1200 euro.

Premiul consta dintr-un sejur de 7 nopti pentru 2 persoane in Austria cu urmatoarele servicii incluse: cazare hotel 3 stele cu demipensiune si 6 zile ski pass pentru doua persoane. Rezervarea se face in functie de disponibilitate la biroul Schladming-Dachstein. Sejurul este disponibil pentru sezonul de iarna 2011 /2012 si sunt excluse perioadele: 24.12.2011 - 08.01.2011 si 04.02.2012 - 26.02.2012.
 

Sursa foto: uebergossenealm.at
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea