Vacante

#excursie #mongolia

Paramongols participa la The Mongol Charity Rally 2011

Paramongols reprezinta o echipa de romani care urmeaza sa participe la cel mai mare raliu caritabil din lume, The Mongol Rally.

Raliul este o cursa pe cont propriu , fara asistenta tehnica si medicala si fara masini de back-up. Scopul evenimentului este de a dona la destinatie toate mijloacele de transport folosite, impreuna cu o suma cat mai mare de bani. Donatia se face Fundatiei Christina Noble Children , care se ocupa cu imbunatatirea calitatii vietii copiilor din Asia. Autovehiculele vor fi folosite de catre statul mongol acolo unde vor considera ca sunt necesare.

Cursa incepe pe 23 iulie din Praga si are ca punct de final Ulan Bator, capitala Mongoliei.

Pentru ca echipa de romani sa poata participa la aceasta cursa este nevoie de ajutorul oricarei persoane dornice sa faca o donatie. Se poate dona direct catre fundatiile caritabile sustinute de echipa Paramongols. Cei care fac donatii au ocazia sa-si promoveze numele chiar pe ambulanta.

Afla detalii de pe site-ul oficial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea