Vacante

#oferte last minute #oferte speciale #concediu #vacanta vara #oferte turism #tramp travel

Oferte speciale last minute pentru vacanta ta. Inca mai ai timp sa le rezervi!

Cine spune ca cele mai bune vacante se rezerva cu o jumatate de an inainte de plecare? Ofertele speciale last minute iti ofera oportunitati uluitoare pentru un sejur de vis, pe care le poti rezerva inca. Ti le pune la dispozitie Tramp Travel Holidays International!

Da, se poate intampla sa nu iti faci planuri de vacanta din diverse motive, ca apoi sa regreti ca nu iti vei petrece concediul asa cum ti-ai dori cu adevarat. Insa tocmai pentru aceste momente de cumpana, exista ofertele last minute. Daca stii cum sa le cauti, te alegi cu o vacanta memorabila, la un pret mai mult decat convenabil.

Tramp Travel este unul dintre cei mai cunoscuti operatori de turism de pe Riviera Olimpica a Greciei, fiind prezent pe piata turistica din Romania inca din anul 1996, prin intermediul agentiilor partenere. Anul 2004 a marcat prezenta Tramp Travel si in Romania, prin agentia proprie de turism, cu sediul in orasul Sibiu, pe Bd. Victoriei nr. 17.

Iata cateva oportunitati fantastice oferite de Tramp Travel pe care le-am selectat pentru tine!

Sejur pe Riviera Olimpului, Grecia

In aceasta perioada, Tramp Travel iti pune la dispozitie Oferta Bingo - tu platesti cazarea, agentia se ocupa de transport. Tariful este de 80 euro/persoana fara masa, la vila de 3 stele Leptokaria, 119 euro/persoana/7 cine la aceeasi vila si de 149 euro/persoana/demipensiune la hotelul de 3 stele Paralia.

Tariful acopera 7 nopti de cazare, masa conform ofertei si asistenta unui reprezentant vorbitor de limba romana la agentia partenera din Leptokaria/Paralia Katerini's. Transportul cu autocarul Romania-Grecia si retur este gratuit, iar tariful nu acopera asigurarea medicala si excursiile optionale.

Statiunea Leptokarya este locul perfect pentru odihna, in care te poti bucura din plin de spiritul grecesc si traditiile locale. Gasesti nenumarate cafenele, taverne, supermarketuri si cluburi in proximitatea plajei, precum si o apa limpede si calda a marii. Deasupra orasului este vizibil Muntele Olimp!

Cea mai mare si mai cunoscuta statiune a Rivierei Olimpice este Paralia Katerini's. Aici te poti delecta cu specialitati culinare cu fructe de mare, te poti bucura de viata de noapte din cluburi si poti vizita portul in care gasesti cele mai bune taverne cu delicatese pescaresti.

Daca te intereseaza oferta, gasesti datele si orasele de plecare pe site-ul Tramp Travel.

Shopping la Istanbul 2014

O alta oferta last minute tentanta este pachetul "Shopping la Istanbul 2014". Daca visai sa gusti din magia orasului de pe doua continente, acum ai cea mai buna ocazie sa o faci. Sejurul dureaza 5 zile, iar cazarea se face la hotel de 3 stele.

Pe parcursul vacantei, te bucuri de un tur al orasului cu ghid local, vizitarea celor mai importante obiective turistice si biserici ortodoxe ale fostei capitale a Bizantului, croaziera pe Bosfor si Marea Marmara, plimbari si shopping, seara turceasca si tur de oras panoramic "Istanbul by Night".

Tariful special oferit de Tramp Travel este de 110 euro/persoana, ce acopera transportul cu autocarul, 3 nopti cazare in camera dubla, mic dejun, insotitor de grup din partea agentiei si vizitarea obiectivelor mentionate anterior.

Gasesti multe oferte tentante de la Tramp Travel, precum un sejur in insula Evia, Pefki: 49 euro/persoana 7 nopti cazare vila de 3 stele, fara masa, plus 70 euro/persoana transport obligatoriu.

Intra pe site-ul agentiei Tramp Travel si profita de toate ofertele speciale last minute care iti stau la dispozitie in aceasta perioada!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea