Vacante

Oferte speciale la sfarsit de an

Te-ai gandit sa pleci in vacanta in ultimele luni ale acestui an ? Daca urmeaza sa-ti iei concediu, arunca o privire pe ofertele speciale ale agentiilor. Este posibil sa gasesti excursii la preturi mult mai convenabile decat cele propuse in vara.

Agentiile propun sejururi si excursii atragatoare in aceasta perioada. Diferentele de pret sunt uneori uriase, asa cum se intampla in cazul Egiptului, unde un sejur de peste 1000 de euro ajunge acum la aproximativ 550. Alege cea mai potrivita destinatie pentru tine si pregateste-te de vacanta .

Ski in aceasta iarna ski austria elvetiaAmatorii de ski care vor sa se bucure de cateva zile pe partiile austriece au ocazia sa se cazeze la pensiuni, unde preturile sunt foarte bune, in comparatie cu hotelurile luxoase din marile statiuni. In decembrie anul acesta si in primele luni ale lui 2008, ofertele speciale includ camere incepand cu 34 de euro pe noapte. Micul dejun este inclus. La un hotel de 3 stele, pretul urca la 60-70 de euro de persoana. Pentru a face ski in Elvetia, acelasi tip de hotel are preturi de la 100 de euro in sus. Una dintre facilitatile incluse este parcarea gratuita.

vacanta in europa Daca iti doresti un sejur intr-o tara europeana si in acelasi timp posibilitatea sa vizitezi si alte metropole cunoscute, pentru numai 390 de euro poti alege Rimini, Italia. Excursia implica 11 zile. Cazarea se face la hotel de 3 stele, iar transportul cu autocarul este si el inclus. Avantajul sta in faptul ca vei vizita pe drum Budapesta, San Marino, Padova , Venetia, Florenta, Roma, Padova, Viena si alte zone. Una dintre cele mai ieftine preturi la ofertele speciale actuale este in Tunisia. Un sejur de 8 zile are un pret care incepe de la 139 de euro, la hotel de 3 stele. honeymoon caraibeExcursiile exotice sunt si ele mult mai atragatoare decat in sezonul estival. Daca ai visat sa vezi piramidele si nu vrei sa faci gaura in buget, acum e momentul sa profiti de ofertele speciale existente. Un sejur de 7 nopti cu demipensiune incepe de la 289 de euro, la hoteluri de 3 stele si include transportul cu avionul.

Luna de miere exotica hawaii luna de miereVrei sa-i faci o surpriza persoanei iubite si sa-i oferi o luna de miere speciala ? Alege una dintre ofertele speciale cu aceasta tematica, pe un vas de croaziera in Hawaii sau Caraibe. Sejurul include intre 5 si 7 nopti de cazare, iar preturile unei cabine incep de la 80 de dolari americani, pana la aproximativ 400. In functie de pachetul ales, vei avea parte de servicii incluse, precum vin spumant si capsuni, masaje si tratamente corporale, invitatie la un cockteil si alte lucruri la fel de frumoase, care sa-ti aduca bunadispozitie si de care sa-ti amintesti cu placere. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea