Vacante

Oferte speciale 2008 in aceasta perioada

Cei care vor sa plece in vacanta dar nu au gasit nimic atractiv , pot incerca ofertele speciale ale agentiilor de turism.

Un pachet de 7 nopti in Hurghada, Egipt, te costa la sfarsitul lui martie 389 euro la un hotel de 4 stele si si 430 euro la unul de 5 stele, cu demipensiune. Gasesti si oferte all inclusive la 480 si 570 de euro. Taxa de viza de 14 euro se plateste in plus, iar viza se obtine la sosirea in Egipt, pe aeroport . Tunisia are preturi foarte bune in aceasta perioada. La sfarsitul lui martie un sejur de 8 zile costa 150 euro la un hotel de 4 stele, cu demipensiune. La aceasta suma se adauga taxa de aeroport de 105 euro.

Pentru luna aprilie, un sejur de 7 nopti costa de la 430 euro pentru 4 stele si de la 520 pentru 5 stele. In pret intra biletul de avion, cazarea cu demipensiune sau all inclusive, transferul de la aeroport la hotel, asistenta turistica. In iulie o excursie in Grecia costa 200 euro + 199 lei de persoana. Pachetul include transportul cu autocarul, 7 nopti de cazare cu mic dejun si insotitor de grup. Cazarea se face la un hotel de 3 stele in Paralia Katerini . Excursiile optionale au preturi intre 25 si 40 de euro de persoana. Pentru Olimp platesti 25 euro, iar pentru o zi in Atena, 40 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea