Vacante

#targul de turism al romaniei #targ de turism

Oferte noi de vacanta

este primul eveniment important din an. Este urmat de targuri prin tara (Timisoara, Brasov, Bucovina, litoral, etc), iar in septembrie are loc , in capitala.

Anul acesta Targul de Turism al Romaniei s-a desfasurat intre 27 si 30 martie, la Romexpo.

Mausoleul Habib Bourguiba, TunisiaTuristii care isi doresc vacante pline de aventuri si senzatii tari, pot sa mearga cu balonul, sa faca o cursa cu o masina Ferrari sau sa se plimbe cu elicopterul pe deasupra Marelui Canion. Pentru detalii citeste articolul Vacante 2008 de senzatii tari.

Tunisia face parte si din catalogul de vara Flynova, companie aparuta pe piata romaneasca in acest an. Specialitatea companiei este reprezentata de organizarea de vacante. In vara 2008 , ofertele promovate sunt in Grecia, Turcia si Tunisia.

Majoritatea ofertelor de la targ s-au adresat in principal celor aflati in cautarea unei vacante la mare. Pe langa litoralul romanesc, multe pachete au ca destinatie tarile cu preturile cele mai mici, Grecia, Bulgaria, Turcia, Tunisia. Exista insa si posibilitatea de a te bronza in alte tari, precum Croatia, Tenerife, Portugalia.

delfini tenerifePortugalia vine cu noutatea charterelor in aceasta vara. Una dintre zonele cele mai des intalnite in cataloagele agentiilor este Algarve, multumita plajelor atragatoare si a preturilor accesibile.


Turcia are preturi mici , chiar si la hotelurile de 4 stele.


n general statiunile unde preturile sunt sub 500 euro de persoana ofera sejururi cu all inclusive sau ultra all inclusive. Pentru vacantele pe litoral care depasesc 600 – 700 euro de persoana, pachetele sunt in general cu mic dejun. Exista insa si posibilitatea de a plati in plus pentru celelalte mese.

O alta zona promovata la a fost Sighisoara. Este o destinatie potrivita pentru cei care nu au vazut inca cetatile medievale ale Romaniei, pentru turistii care participa la diversele festivaluri care se desfasoara aici, insa si pentru straini. Oferta de cazare este pentru toate gusturile, de la paturi cu baldachin la dormitul in camping. 

Los Gigantes, TenerifeO noua posibilitate de transport apare pentru turistii romani. Este vorba despre reteaua feroviara internationala . Cei care doresc o alternativa pentru avion, insa cauta confort, viteza si preturi accesibile, gasesc acum si in tara bilete pentru destinatii din intreaga Europa. Mai multe amanunte despre aceasta oferta gasesti in articolul Rail Europe vine si in Romania.

Statiunile balneoclimaterice din tara sunt concurate de cele ale vecinilor. Una dintre ele se afla in Hajduszoboszlo si a devenit de cativa ani o destinatie predilecta pentru romanii care merg cu familia si copiii fie la tratament, fie la odihna.

Daca vrei alte detalii despre noutatile de la targ, gasesti amanunte aici.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea