Vacante

#turcia #bulgaria #grecia #vacanta

Oferte de vara la preturi mici

Preturile pentru vacantele de vara sunt in general destul de mari, mai ales daca vorbim despre lunile iulie si august. Exista insa pachete de vacanta cu durata de o saptamana care nu depasesc 300 euro de persoana.

O varianta acceptabila ca pret este Turcia. In Antalya, sejururile la hotelurile de 2 stele costa intre 211 si 236 euro, pentru cazare cu mic dejun in luna iulie. Un confort de 3 stele  ajunge intre 255 (cazare cu demipensiune) si 312 euro (cazare all inclusive ).

Sejururile la 4 stele au si ele preturi atractive pentru luna iulie, de la 354 euro de persoana, all inclusive. O alta destinatie la fel de ofertanta ca preturi si servicii o reprezinta Bulgaria. La Nisipurile de Aur , sejururile costa de la 19 RON pe noapte, de persoana. Pachetul include cazarea intr-un hotel de 4 stele cu mic dejun, intrarea libera la piscine si la sala de fitness, pat pliant si umbrela de plaja. Copiii cu varste de pana in 2 ani au gratuitate.

Turistii care doresc sa aleaga un sejur combinat cu excursii optionale au posibilitatea sa gaseasca oferte accesibile in Grecia. Astfel, o destinatie potrivita pentru o vacanta cu buget redus este Paralia Katerini . Te costa numai 189 euro + 199 lei, pentru o vacanta de 8 zile. In pachet sunt incluse transportul cu autocarul, cazarea cu mic dejun si ghidul insotitor. Copiii cu varste mai mici de 2 ani au gratuitate de 100%.

O zi de distractie intr-un aquapark local se plateste cu 35 euro de persoana. In timpul sejurului se organizeaza excursii optionale la principalele obiective turistice, Skyatos (35 euro), Olimp (25 euro), Atena (40 euro), Meteora (30 euro). Pentru a gusta din traditiile si bucataria locala, ai ocazia sa alegi o seara greceasca, la aproximativ 25 euro de persoana.

Alte oferte de vara la preturi accesibile gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea