Vacante

#city-break #oferte city break #city break 2012

Oferte city break in vara 2012

Cei care pot pleca de acasa pentru numai cateva zile in aceasta vara au posibilitatea sa aleaga o oferta de tip city break. Cele mai ieftine oferte de city break pornesc de la 215 euro.

Pe langa pretul de baza, pasagerii pot plati suplimentar pentru taxa bagajului de cala, transferuri intre aeroport si hotell, asigurari (medicale, storna), excursii optionale, alte servicii. Turistii interesati de alte perioade decat cele afisate de agentie pot cere un pachet pentru o alta data.
 

City break in Praga si Viena in vara 2012


Viena este una dintre cele mai ieftine oferte de city break. O minivacanta de 4 nopti costa intre 280 si 320 euro de persoana. In pachet sunt incluse cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 3 sau 4 stele, biletul de avion si taxele de aeroport.

Praga face si ea parte din ofertele de city break ale verii. O scurta vacanta de 3-4 nopti costa in jur de la 215 euro de persoana. Pretul asigura cazarea cu mic dejun si biletul de avion cu toate taxele incluse.
 

City break in Barcelona in vara 2012


Barcelona este o destinatie de vacanta pentru tot anul, insa vara orasul este deosebit de atractiv si de aglomerat. Operatorii de turism propun pachete de vacanta la hoteluri de 3 si 4 stele, cu sau fara mic dejun si cu biletul de avion inclus. Un astfel de pachet costa in vara 2012 intre 230 si 350 euro de persoana, in functie de perioada si de tipul de hotel ales. In pret este inclusa si taxa de aeroport.
 

City break la Roma in vara 2012


Pentru Roma exista city break-uri de 2-4 nopti. Cele mai ieftine oferte incep de la 250 euro, insa pot depasi 350 euro pentru un city break. Pachetul asigura cazarea cu mic dejun intr-un de 3 stele cu mic dejun, biletul de avion si taxele de aeroport.

City break la Paris in vara 2012


Pentru Paris, ofertele au preturi care incep de la 230 euro pentru un hotel de 2 stele sau 300-350 pentru categoria 3 si 4 stele. Oferta de city break asigura biletul de avion, taxele de aeroport, cazarea cu mic dejun pentru 3 nopti.

Sursa foto : guardian.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea