Vacante

Oferte Balneo de sarbatori

Cei care vor sa imbine utilul cu placutul de sarbatori pot sa-si ingrijeasca si sa-si rasfete trupul intr-o statiune balneo .

In tara exista Oferte pentru statiuni precum Baile Felix , Predeal, Amara, etc. Daca vrei sa te indrepti catre ofertele din strainatate, destinatiile exotice iti pun la dispozitie spaurile si hammam -urile lor. SPA romania

Oferte balneo in Romania

In Amara beneficiezi de bai calde in cazi sau piscine, bai cu namol, impachetari, aerohelioterapie, cure cu ape minerale. Apa lacului Amara este sulfatata, clorurosodica, magneziana, usor bromurata. Printre efectele terapeutice se numara cele pentru afectiuni post-traumatice, neurologice, ale aparatului locomotor, ginecologice, etc.

O vacanta de 4 zile la un hotel de 2 stele te costa aproximativ 720 RON. Oferta include cazarea, pensiunea completa, masa festiva de Revelion, o seara ialomiteana in prima zi a noului an. In Baile Felix apele termale sunt folosite pentru tratarea unro afectiuni precum cele reumatismale, neurologice, post-traumatice, ginecologice, afectiuni asociate. Poti alege intre bai de lumina, sauna, hidroterapie, bai calde cu ape minerale, cosmetica, aerosoli, kinetoterapie , aerohelioterapie, gimnastica medicala, etc. Un pachet de 5 nopti de cazare costa cam 2290 RON. Oferta include cazarea, demipensiunea, Cina festiva de Revelion si accesul gratuit la piscina. beachcomber

Oferte spa peste hotare

Daca vrei sa adaugi pe lista rasfatului trupesc si plaja, atunci alege o destinatie exotica. Sunt in mare voga anul acesta, astfel incat si ofertele sunt extrem de variate. In Seychelles un sejur de 7 nopti te costa cam 3440 euro de persoana. In pret intra cazarea la un hotel de 5 stele, micul dejun si facilitatile hotelului, precum piscina, centrul Spa si fitness, sala de recreere, cartile de citit, etc. Daca mergi in perioada Craciunului, masa festiva este oferita la un pret de 125 RON.

Pentru Revelion platesti cam tot atat, in plus fata de pretul sejurului. O alta posibilitate este Dubaiul. Vei avea posibilitatea sa practici sporturi nautice , ai la dispozitie un spa, sauna, masaj, salon de infrumusetare, jacuzzi, gradina tropicala. Un sejur de 8 zile este propus la un pret de 920 euro.

Trimite o felicitare muzicala de Craciun

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea