Vacante

#sinaia #inaugurare #partie schi

O noua partie de schi a fost inaugurata in Sinaia

Sinaia are o noua partie de schi incepand cu aceasta saptamana. Partia a fost inaugurata marti si constituie prima partie a statiunii care este acoperita cu zapada artificiala si totodata prima partie de mica altitudine din Sinaia.


Partia Noua, Sinaia, Romania


Noua partie, denumita chiar Partia Noua, are o lungime de 2300 de metri si un grad mediu de dificultate. Partia coboara de la Cota 1400 din Bucegi pana la Cota 1000. La baza ei exista o partie pentru incepatori, dotata cu nocturna si cu baby schi. Partia Noua este dotata cu telegondola functionabila intre 9:00 si 17:00. Cei care cumpara un schi pass pentru o zi trebuie sa plateasca 120 lei.

Pentru crearea partiei, s-a investit o suma de 1 milion de euro din bugetul local. Pana acum, in Sinaia se schia la altitudini mari, iar noua partie va permite sa se practice sporturi de iarna chiar si atunci cand este vant puternic in zonele mai inalte.

Pe langa schi se practica si snowboard, tubing, sanius etc. De asemenea, turistii care vin aici au posibilitatea sa ia lectii de schi.


Cat te costa vacanta la schi in Sinaia


Cei care vor sa profite de timpul liber gasesc mai multe oferte de vacanta in Sinaia in iarna 2012, in hoteluri, vile si pensiuni.

La un hotel de 4 stele din statiune, o camera costa 28 euro pe noapte. Daca optezi pentru o oferta a vilelor din zona, platesti aproximativ 900 lei pentru un sejur de 7 nopti, cazare cu mic dejun. In pret este inclusa si taxa locala pentru salvamont. Cei care se cazeaza in pensiuni gasesc camere la 80 lei pentru pensiunile de 3 margarete. Pentru o pensiune de 2 margarete, pretul este de 70 lei pe noapte.

Le langa masa si cazare, hotelierii si proprietarii de pensiuni pun la dispozitia turistilor si alte servicii si facilitati. De exemplu, unele pensiuni au propria lor crama, altele au foisor si gratar unde turistii au posibilitatea sa pregateasca bucate in aer liber. Tenisul de masa, internetul sau excursiile cu jeep sunt alte servicii si atractii.

Sursa foto: orbitz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea