Vacante

# Travel Idea #vacanta Bulgaria 2017 #vacanta Grecia 2017 #concendiu 2017 #vacante 2017

Nu ai planuri pentru la vara? Travel Idea vine cu doua propuneri pentru tine

Vacanta de vara poate suna ca un adevarat ideal indepartat pentru unii dintre noi, insa cel mai bine este sa ne facem temele de pe acum si sa ne programam concediul pentru anul 2017 cat mai rapid. Altfel se poate sa ratam cele mai bune oferte de vacante pe care agentiile de voiaj ni le pun la dispozitie in acest nou an.

Nu ai planuri pentru la vara sau nu stii unde te-ai putea vedea in cuplu sau alaturi de gasca de amici in vacanta de la mijlocul anului? Stai linistit! Agentia de turism Travel Idea din Bucuresti vine cu doua propuneri cel putin la fel de incantatoare ca visele tale pentru aceasta vara din 2017: vacante Grecia si vacante Bulgaria.

Uite ce obiectiv are agentia de voiaj Travel Idea legat de serviciile sale si multumirea clientilor sai:

“Stim ca sunt locuri pe care vrei sa le vezi, lucruri pe care ai vrea sa le faci, culturi nedescoperite inca si aventuri pe care sa le experimentezi si de care sa-ti amintesti pentru totdeauna. Lasa-ne sa te ajutam, impreuna vom gasi vacanta de vis!”

Aceasta nu este o agentie de traveling obisnuita. Este o agentie care te consulta si tine cont de dorintele, planurile, programul si bugetul tau, astfel incat sa iti ofere pachete de vacante dintre cele mai dezirabile, de care sa fii multumit si de care sa te bucuri in perioada ta libera.

Travel Idea iti prezinta doua oferte de vacanta pe cinste in anul 2017

Visai la apele calde si nisipurile fine de pe insulele grecesti despre care ai auzit atatea? Voiai sa vizitezi demult Grecia si sa descoperi istoria sa antica? Prin pachetul “vacante Grecia” pus la dispozitie de Travel Idea vei putea ajunge la destinatia dorita in orice perioada a anului iti doresti. Vara petrecuta pe oricare dintre insulele grecesti pline de farmec de pe Marea Mediterana te va lasa fara cuvinte, dar cu amintiri frumoase si pline de pasiune.

Oferte all-inclusive de la Travel Idea te astepta pe site-ul travelidea.ro sa le descoperi si sa le rezervi pentru un concediu de vis alaturi de persoana iubita, de copii sau de prietenii tai de suflet. Pentru toate varstele si pentru toate gusturile, Grecia poate fi “savurata” din plin de catre orice persoana, mai ales ca exista cate o locatie potrivita pentru fiecare in parte.

Ai auzit de Bulgaria si de curatenia sau ospitalitatea celor de acolo doar de la prietenii tai sau de la stiri, insa anul acesta ar fi cazul sa descoperi chiar tu serviciile de calitate si ofertele all-inclusive ale Bulgariei. Poti face asta datorita celor mai bine puse la punct oferte de vacante Bulgaria de la Travel Idea. Calatoreste cu avionul, masina sau autocarul si bucura-te de cele mai incantatoare servicii de pe litoralul bulgaresc, alaturi de caldura oamenilor de acolo, atractiile turistice specifice locului si a preturilor mult mai reduse decat cele din Romania.

Prin metoda Early Booking, poti incepe anul in stil mare si iti poti rezerva deja cea mai speciala vacanta de pana acum – cea din vara anului 2017. Travel Idea te indruma si gaseste mereu ceva pe masura idealurilor tale. 

Sursa foto: pixabay.com 

Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea