Vacante

#companii aeriene #zboruri #rute #aeroport #otopeni

Noutati la companiile aeriene: zboruri de pe Otopeni si rute noi

Companiile aeriene isi muta operatiunile de pe Aeroportul Baneasa pe Otopeni si lanseaza noi rute pentru primavara si vara 2012 .



Blue Air zboara din martie de pe Otopeni

Compania aeriana Blue Air anunta ca din 25 martie va muta zborurile de pe Aeroportul Baneasa pe Aeroportul Otopeni.

Totodata, compania incepe din vara 2012 operatiunile dintr-o alta tara UE, aflata in apropierea Romaniei. Agentia Blue Air din Baneasa va fi inchisa, iar pe Aeroportul International Henri Coanda Otopeni va fi deschisa o noua agentie a companiei. Verificarile tehnice vor fi facute in continuare pe Aeroportul Baneasa.

In 2012, compania planifica sa adauge 3 aeronave, flota acesteia ajungand in acest fel la 10.


Wizz Air inaugureaza 10 noi rute

Compania aeriana Wizz Air anunta inaugurarea a 10 noi rute in lunile urmatoare. Wizz Air va adauga cea de-a 6-a aeronava bazei din Budapesta, iar compania va ajunge la 33 de destinatii. Noua aeronava va avea zboruri cu incepere din luna aprilie spre Malaga, Bucuresti, Cluj, Varsovia, Sofia, Larnaca, Heraklion , Zakynthos , Rhodos, Salonic.

Compania doreste sa introduca zboruri pentru piete din afara Europei: Moscova, Istanbul, Tel Aviv, Kiev.


Mai multe zboruri spre Viena cu Austrian Airlines

Compania aeriana Austrian Airlines anunta doua noi zboruri din Bucuresti spre Viena. In acest fel, compania va pune la dispozitia pasagerilor sai 5 curse proprii zilnice si un total de 62 de zboruri pe saptamana din Romania spre Viena.

Biletele de avion dus-intors pe ruta Bucuresti-Viena costa de la 99 euro de persoana, cu toate taxele incluse.


Vanzarile avion , crestere de peste 130%

Agentia de servicii turistice online Paravion a inregistrat in ultima saptamana o crestere in vanzari cu peste 130% comparativ cu perioada anului trecut.

"O data in plus, romanii au descoperit avantajele comertului electronic: nu trebuie sa infrunti gerul, nametii si viscolul pentru a ajunge la o agentie de turism, ci doar sa stai cateva minute in fata calculatorului pentru a face achizitia dorita in conditii de maxima siguranta. Rezervarea biletului, plata acestuia si apoi primirea biletului electronic se poate face de acasa sau de la birou in cateva minute", a declarat Remus Visan, Deputy Managing Director al Paravion.ro in comunicatul de presa al companiei.

Sursa foto: infobarrel.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea