Vacante

#bilete de avion #companii aeriene #check-in #zbor berlin

Noutati la companiile aeriene: zbor direct spre Berlin si bilete de avion la pret redus

Companiile aeriene anunta noi servicii si zboruri directe, precum si alte campanii cu preturi promotionale pentru destinatii din Europa, Asia, America etc.
 

spre Berlin,


Incepand cu 3 iunie 2012, compania aeriana propune zboruri directe spre Berlin. Pretul unei calatorii dus este de la 49 euro cu toate taxele incluse sau de la 99 euro pentru zborurile dus-intors.

Compania aeriana propune zboruri spre destinatii din Asia cu preturi care incep de la 559 euro pentru un bilet de avion . Astfel, pentru un bilet spre Shanghai, pretul incepe de la 599 euro, in timp ce unul pentru Hong Kong incepe de la 669 euro. Biletele de avion spre destinatiile europene incep de la 99 euro (Munchen).

In acelasi timp, compania aeriana a anuntat 1187 de zboruri cu biocombustibil in Germania si un zbor programat pentru SUA. Dupa 6 luni de proba, s-a constatat reducerea emisiilor de CO2 cu pana la 1471 tone.

Compania a mai anuntat o crestere de 20% comparativ cu 2011. Lufthansa a transportat in 2011 circa 680.000 de pasageri pe rutele dintre Romania si hub-urile din Frankfurt, Munchen si Dusseldorf.
 

Zboruri lung curier, Air France


Compania aeriana Air France anunta mai mult confort si tarife speciale pentru zborurile lung curier. Cabina exclusiva Premium Voyageur este plasata intre clasa Economy si cea Business si ofera cu 40% mai mult spatiu. Pana pe 13 martie, compania ofera bilete de avion la preturi promotionale pentru Premium Voyageur.

Pana pe 11 martie, Air France propune pasagerilor sai peste 100 de destinatii din intreaga lume la preturi reduse . Astfel, un bilet dus-intors pentru Nisa costa de la 189 euro, unul pentru Paris costa de la 199 euro, iar unul pentru New York costa de la 689 euro.
 

Check-in, Tarom


Pasagerii Tarom vor avea posibilitatea de a face singuri formalitatile de check-in. Noul serviciu va fi introdus la kiosk din luna martie si este valabil pentru zborurile interne si internationale operate de companie, cu plecare de pe Otopeni.

Pasagerii vor putea sa-si aleaga singuri locurile din avion pe baza biletului electronic, a cartii de identitate sau pasaportului. Identificarea si inregistrarea se vor face in baza actului de identitate.

Sursa foto: lagosdesertwarriors.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea