Vacante

#companii aeriene #noutati companii aeriene #wizz air #tarom

Noutati la companiile aeriene: transport gratuit pentru echipamentul de iarna si bilete promotionale

Companiile aeriene anunta noi oferte promotionale. Cei care vor pleca in vacanta la schi in aceasta iarna au posibilitatea de a transporta propriul echipament gratuit spre anumite destinatii. Exista in continuare promotii pentru bilete de avion, cele mai mici preturi ramanand cele pentru Europa.

Iata noutatile pe care le aduc companiile aeriene pentru urmatoarele luni:


Wizz Air are noi curse din Cluj


Compania aeriana Wizz Air a anuntat curse noi de pe aeroportul Cluj-Napoca. Noile curse sunt disponibile din luna mai 2013, de pe Aeroportul International din Cluj-Napoca cu destinatia Bari in Italia, Bruxelles in Belgia si Eindhoven in Olanda. Aceste curse urmeaza sa fie operate de doua ori pe saptamana. Totodata, compania creste frecventa zborurilor spre Paris, Dortmund si Milano.


Bilete de avion la preturi promotionale, Lufthansa


Compania aeriana Lufthansa promoveaza destinatiile din Germania la preturi promotionale. Astfel, campania cuprinde zboruri ieftine, de la 99 euro. Un bilet de avion pentru Berlin costa de la 99 euro, pentru Frankfurt si Munchen de la 119 euro.

Zborurile spre Statele Unite au preturi care incep de la 779 euro pentru New York, 899 euro pentru Los Angeles sau de la 959 euro pentru San Francisco. In ceea ce priveste Africa, un bilet de avion pentru Cairo incepe de la 339 euro. In Asia, biletele de avion pentru Beijing costa de la 569 euro.


Echipament sportiv transportat gratuit de Tarom


Compania aeriana Tarom ofera transport gratuit pentru echipamentul sportiv de iarna, in limita a 23 kg de persoana pentru 5 destinatii. Astfel, pasagerii Tarom pot transporta fara costuri suplimentare echipamentul de schi si snowboard, in calatorii din Romania si Moldova spre Sofia, Munchen, Viena si Lyon. Oferta este valabila pentru zborurile din calendarul de iarna, din 28 octombrie 2012 pana pe 31 martie 2013.

Echipamentul sportiv acceptat consta din: o pereche de schiuri, o pereche de clapari, o pereche de bete sau o placa de snowboard si o pereche de clapari. Acest echipament poate fi transportat gratuit in limita capacitatii disponibile, in functie de tipul de avion.

O alta noutate a companiei Tarom o reprezinta pachetele de vacanta pentru Revelion. Acestea sunt disponibile atat pentru destinatii apropiate, cat si pentru cele departate. Un pachet de vacanta Tarom in Kenya costa 1951 euro de persoana.

In Amsterdam, o vacanta de Revelion costa de la 564 euro de persoana pentru 5 nopti de cazare, in Bruxelles, de la 331 euro pentru 4 nopti de cazare. Un minisejur de Revelion in Budapesta costa de la 252 euro de persoana pentru 3 nopti. Pachetele includ un anumit numar de nopti de cazare in camera dubla cu mic dejun si transportul cu avionul pe ruta respectiva. Preturile nu includ taxele de aeroport.

Totodata, compania Tarom si-a schimbat conducerea. Noul presedinte al companiei aeriene Tarom este Heinrich Vystoupil, fost sef al reprezentantei Austrian Airlines in Romania si Moldova. Presedintele Consiliului de Administratie Tarom este Dan Pascariu, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Sursa foto: nj.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea