Vacante

#companii aeriene #rezervari online #facebook

Noutati la companiile aeriene: rute noi si zboruri prin intermediul Facebook

Companiile aeriene aduc noi destinatii pentru primavara si , la preturi promotionale. In plus, a fost lansat in Romania primul serviciu care permite integrarea retelelor sociale in procesul de rezervare a zborurilor.



Zboruri in Menorca, Angers, Quimper - British Airlines

Compania aeriana British Airlines anunta lansarea a 3 noi rute in vara 2012 , cu plecare de pe aeroportul London City Airport.

Incepand cu luna , compania lanseaza un nou zbor spre Mahon (Menorca), operat de 3 ori pe saptamana. In aceeasi luna, British Airlines lanseaza 2 noi zboruri spre Franta, pe ruta Londra - Angers, cu o frecventa de 3 ori pe saptamana si pe ruta Londra - Quimper (Bretania), cu o frecventa de 2 ori pe saptamana.

Cu noile rute, compania aeriana va deservi 21 de destinatii in total, din Marea Britanie, Europa si , cu plecari din Londra.


Zboruri spre Venetia, Blue Air


Compania aeriana Blue Air promoveaza zborurile sale din Bucuresti si Bacau spre Venetia, cu un pret care incepe de la 14.99 euro pe segment.

Zborurile sunt operate din 25 martie 2012 in zilele de marti, joi si sambata, pentru cele din Bucuresti. Zborurile din Bacau sunt disponibile din 2 iunie 2012 in zilele de luni, miercuri si sambata. Preturile incep de la 14.99 euro per segment de zbor.


Meet&Seat, un serviciu pentru prieteni,


Compania aeriana KLM a lansat serviciul Meet&Seat, prin integrarea retelelor sociale in procesul de rezervare a zborurilor.

Pasagerii KLM care au cumparat un bilet de avion isi pot conecta profilele Facebook sau LinkedIn la datele zborului in cauza. In acest fel, ei vad cu cine vor calatori sau pot descoperi ce alt pasager va fi prezent la aceeasi conferinta in orasul de destinatie.

Noul serviciu permite pasagerilor sa-si rezerve locuri alaturate sau sa faca o rezervare pentru acelasi taxi de la aeroport la hotel. Meet&Seat este functional pentru zborurile long curier internationale, incepand cu 90 de zile inaintea zborului si pana la 48 de ore inainte de plecarea acestuia.

Sursa foto: airplanepicture.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea