Vacante

#bilete de avion #bilet low cost #munchen #dusseldorf #roma #bilet de avion

Noutati la companiile aeriene: Roma, Dusseldorf si Munchen

Din aceasta toamna, companiile aeriene propun oferte speciale pentru biletele de avion spre destinatii precum Roma, Dusseldorf si Munchen.
 

Oferta speciala de grup pentru Roma, Tarom
 

Grupurile care calatoresc spre Roma in toamna 2011 pot beneficia de un tarif special, conform unui comunicat al companiei Tarom. In septembrie, octombrie si noiembrie, grupurile de 5-10 persoane pot plati pentru un bilet 150 euro de persoana, dus-intors. Oferta este valabila pentru grupurile de minim 5 si maxim 10 persoane, pentru minim 2 zile petrecute la destinatie si maxim 2 saptamani. Biletele promotionale sunt puse in vanzare pana la data de 15 noiembrie, iar perioada de calatorie trebuie sa se incadreze in 1 septembrie - 30 noiembrie.
 

avion spre Dusseldorf si pentru Oktoberfest, Carpatair
 

Compania aeriana Carpatair propune pachete de vacanta city break in orase europene precum Dusseldorf. Carpatair ofera curse spre acest oras din mai multe orase din Romania, din Moldova si Ucraina. Din Timisoara exista avion .

Cei care isi doresc sa ajunga la festivalul berii desfasurat in Munchen pot opta pentru un pachet de vacanta de 350 euro. Pachetul include 3 nopti de cazare cu mic dejun si bilet de avion Carpatair. In pret nu sunt incluse taxele de aeroport si asigurarea medicala de calatorie.
 

avion SUA si Canada cu Lufthansa
 

Lufthansa propune bilete de avion la pret redus pentru SUA si Canada. Pentru rezervarile facute pana pe 7 septembrie poti cumpara bilete de avion pentru perioda 1 noiembrie 2011 - 31 martie 2012 la pret redus. Astfel, un bilet dus-intors pentru New York costa de la 759 euro, pentru San Francisco de la 879 euro, pentru Las Vegas, de la 921 euro, pentru Toronto, de la 769 euro etc. Biletele sunt dus-intors cu toate taxele incluse.
 

preturi mici cu British Airways
 

Compania aeriana British Airways lanseaza o promotie pentru biletele de avion, cu reduceri intre 10 si 60% pentru biletele de avion spre Asia, Africa, America de Sud , Caraibe, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat.

Oferta promotionala este valabila pentru biletele achizitionate pana pe 26 septembrie si pentru capatoriile efectuate in perioada 2 septembrie 2011 - 28 martie 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea