Vacante

#companii aeriene #turism #bilet avion #pret bilet avion #reduceri bilet avion

Noutati la companiile aeriene: reduceri la biletele de avion din afara Europei

Companiile aeriene anunta reduceri de preturi pentru destinatiile indepartate, din afara Europei. Din iarna vor exista mai putine curse low cost spre Spania.

Iata principalele noutati la companiile aeriene pentru perioada iulie 2012 - martie 2013:

Mai putine zboruri spre Spania, Wizz Air

Compania aeriana Wizz Air a anuntat reducerea numarului de zboruri cu destinatia Spania. In orarul de iarna al companiei, vor fi mai putine curse pentru Spania pe 8 rute. Decizia a fost luata ca urmare a impunerii unei taxe mai mari de aeroport, de catre guvernul spaniol. Astfel Wizz Air va avea mai putine zboruri intre Barcelona si Bucuresti, Cluj, Targu Mures si Timisoara, intre Madrid si Bucuresti si Targu Mures, intre Valencia si Bucuresti, respectiv Timisoara.

Reduceri de pana la 30% pentru zboruri din afara Europei, British Airways

Compania aeriana British Airways ofera bilete de avion la preturi promotionale, cu discounturi de pana la 30%. Este vorba despre zboruri ieftine cu destinatii din afara Europei: Asia, Africa, America de Sud. Astfel, cei care calatoresc spre Beijing gasesc bilete de avion de la 668 euro, iar pentru Tokyo, de la 712 euro.

Cei interesati de America Latina gasesc bilete de avion spre Brazilia de la 675 euro de persoana. Cei care calatoresc in Africa gasesc bilete de avion pentru Johannesburg de la 720 euro.

Preturile sunt pentru o calatorie dus-intors cu toate taxele incluse. Promotia este valabila pana pe 20 iulie, pentru zboruri care vor avea loc intre 1 septembrie si 16 decembrie 2012.

Bilete de avion de la 660 euro, Air France

Compania aeriana Air France a lansat o noua campanie promotionala pentru biletele de avion cu destinatii indepartate. Astfel, zborurile pe alte continente incep de la 660 euro. Campania este valabila intre 12 si 26 iulie 2012, pentru cursele aeriene din perioada 1 septembrie 2012 - 31 martie 2012.

Pentru Boston si New York, un bilet de avion costa de la 788 euro, conform Air France. Pentru Delhi, un bilet de avion costa de la 660 euro, iar unul pentru Havana costa de la 1100 euro. Preturile sunt pentru calatoriile dus-intors, cu toate taxele incluse si cu plecari din Bucuresti.

Foto: revescoaircharter.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea