Vacante

#companii aeriene #companii de zbor #bilete de avion #noutati #preturi mai mari

Noutati la companiile aeriene: preturi mai mari la biletele de avion

Companiile aeriene promoveaza destinatiile pe care opereaza zboruri si anunta schimbari in grila de preturi.


Art Cologne in Koln, Germanwings


Compania aeriana Germanwings promoveaza targul international Art Cologne din Koln. Evenimentul are loc intre 18 si 22 aprilie 2012. Vizitatorii au posibilitatea de a admira si cumpara de aici lucrari de arta moderna, postbelica si contemporana.

Koln este un oras cu o istorie bogata, o adevarata metropola culturala cu muzee, teatre, opera, galerii de arta si sali de concerte. Un bilet de avion Germanwings, in perioada targului, costa de la 59.99 euro, pentru tipul Basic.


Wizz Air, zboruri de pe Otopeni si preturi mai mari


Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca va transfera toate zborurile de pe Baneasa pe Aeroportul International Henri Coanda incepand cu 25 martie 2012. Totodata, aceasta schimbare implica o crestere a preturilor biletelor de avion cu o medie de 6 euro.

Potrivit oficialilor companiei, costurile de operare de pe Otopeni sunt cu 25% mai mari decat cele de pe Aeroportul Baneasa.

Din 25 martie, Wizz Air lanseaza doua noi zboruri pe saptamana spre Memmingen (Germania). Pretul unui bilet de avion incepe de la 93 lei pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse. In acest fel, compania va opera 123 de zboruri pe saptamana.

 

Bilete de avion la pret redus, Alitalia


Compania aeriana Alitalia are bilete de avion din Bucuresti spre orase din Italia la preturi promotionale. Astfel, un bilet de avion spre Milano costa de la 11 euro, spre Venetia, de la 196 euro, iar spre Torino, de la 194 euro. Pentru Roma, un bilet de avion costa de la 125 euro, in timp ce unul pentru Napole costa de la 224 euro. Preturile includ taxele aferente.

Pe langa aceste oferte, compania propune zboruri din Romania spre alte destinatii internationale la preturi reduse. Astfel, un bilet Bucuresti -Barcelona costa de la 178 euro, iar unul spre New York de la 576 euro. Preturile sunt pentru un zbor dus-intors, cu toate taxele incluse.

Sursa foto: fareways-taxis.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea