Vacante

#companii aeriene #noutati companii aeriene #bilete avion #bilete avion low cost #zboruri

Noutati la companiile aeriene: orarul de iarna 2012-2013 si noi promotii pentru destinatiile de zbor

Companiile aeriene promoveaza destinatii indepartate precm cele din Africa si Asia, dar si destinatiile europene. Cei care isi planifica deja calatoriile pot gasi biletele de avion la preturi competitive.

Iata principalele noutati aduse de operatorii aerieni cu privire la zboruri si bilete de avion:
 

Zboruri din Basel-Mulhausen spre Pristina - Germanwings


Compania aeriana Germanwings anunta cresterea numarului de zboruri spre Pristina, Kosovo. Compania pune la dispozitia pasagerilor sai curse din aeroportul franco-elvetian Basel-Mulhausen spre Pristina, incepand din 30 iunie 2012.

Din oferta companiei Germanwings, in colaborare cu Kosova Airlines, faceau deja parte zboruri spre Pristina cu plecare de pe aeroporturile din Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schonefeld, München, Frankfurt, Dusseldorf si Hamburg. Noua conexiune ofera un acces mai usor si pentru pasagerii din sud-vestul Germaniei, nordul Elvetiei si cei din zona de frontiera franceza.
 

Orarul de iarna 2012-2012 - Blue Air


Compania aeriana Blue Air a anuntat programul de iarna 2012-2013. Astfel, compania a planificat zborurile pentru perioada 28 octombrie 2012 - 31 martie 2012. Biletele de avion au preturi care incep de la 14.99 euro pentru segmentul de zbor.

Totodata, compania promoveaza zborurile spre Venetia. Cursele Bucuresti-Venetia au loc martea, joia si sambata, la preturi care incep de la 14.99 euro pentru segmentul de zbor. Zborurile Bacau-Venetia si retur sunt operate lunea, miercurea si sambata. Cei interesati de detalii pot afla mai multe de pe site-ul oficial al companiei sau contactand call-center-ul Blue Air.
 

Asia, Africa, Orient - Lufthansa


Compania aeriana Lufthansa promoveaza bilete de avion pentru Asia, Africa, Orientul Mijlociu si America. Pentru Hohannesburg, un bilet de avion costa de la 669 euro de persoana. Pentru Beijing si Shanghai, preturile incep de la 629 euro, iar pentru Hong Kong, de la 679 euro.

Pentru Statele Unite, preturile la bilete de avion incep de la 739 euro (Toronto). Un bilet de avion pentru New York costa de la 829 euro.

Sursa foto : nyctourist.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea