Vacante

#companii aeriene #turism #oferte companii aeriene

Noutati la companiile aeriene: oferte business si city break la companiile aeriene

Companiile pot primi bilete gratuite de avion prin programul On Business. Melomanii pot vizita Verona in aceasta vara, unde are loc Festivalul de Opera. Afla noutatile pe care le aduc companiile aeriene in urmatoarele luni.

On Business, program British Airways

Compania aeriana British Airways a lansat programul On Business, destinat companiilor mici si mijlocii. In cadrul programului, clientii beneficiaza de un zbor gratuit business catre New York la 10 zboruri business Club World achizitionate.

Compania ofera si alte pachete pentru companiile mici si mijlocii: bilet de avion gratuit la Euro Traveller (economic) pentru destinatia Londra. Acesta este disponibil la 26 de zboruri Euro Traveller efectuate. Un alt bilet de avion gratuit este oferit pentru Club World (business) cu destinatia Londra, la 13 zboruri Club Europe.

Compania aeriana British Airways are zboruri spre 21 de destinatii din Europa, SUA si Marea Britanie, cu baza in London City Airport.

Zboruri pentru familii, Wizz Air

Compania aeriana Wizz Air a inregistrat o crestere cu 8% a rezervarilor de zboruri pentru familii si grupuri mici. Compania acorda reduceri de preturi pentru membrii Wizz Xclusive Club cand acestia folosesc statutul de membru in timpul rezervarii unui bilet de avion. Membrii programului Wizz Xclusive Club platesc o taxa anuala de 30 euro pentru a beneficia de zboruri ieftine.

Wizz Air incepe sa opereze pe 4 noi rute din iulie 2012. Din 2 iulie, exista zboruri Romania - Palma de Mallorca. Tot din iulie, Wizz Air introduce o oferta city break pentru Verona. Noi zboruri ale companiei sunt si cele pentru Memmingen. Totodata, compania adauga o ruta spre Milano Malpensa, care se adauga la cea spre Milano Bergamo si care deja este in functiune.

Festival de Opera in Verona, Carpatair

Compania aeriana Carpatair promoveaza pachetul de vacanta la Festivalul de Opera in Verona. Pana pe 2 septembrie, festivalul va gazdui spectacole celebre in Arena din Verona. Oferta city break propusa de Carpatair include 2 nopti de cazare cu mic dejun si transport cu avionul, la 254 euro, cu toate taxele incluse. Oferta nu cuprinde biletul de intrare la spectacol, asigurarea medicala sau transferul intre hotel si aeroport.

Foto: passenlaw.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea