Vacante

#companii aeriene #zboruri bucuresti #zboruri aeroport # servicii de zbor

Noutati la companiile aeriene: noi servicii de zbor in aeroport si mai multe zboruri din Bucuresti

Companiile aeriene anunta noi servicii de zbor, precum si mutarea de pe aeroportul Baneasa pe Aeroportul International Henri Coanda.
 

Blue Air, Business Lounge si Protocol


Compania aeriana Blue Air anunta introducerea a doua noi servicii: Business Lounge si Protocol. Noile servicii sunt disponibile odata cu mutarea zborurilor pe Aeroportul International Henri Coanda. Business Lounge este dedicat pasagerilor intr-unul dintre cele doua saloane speciale, dupa efectuarea formalitatilor de check-in, Control Securitate si Frontiera.

Salonul pune la dispozitia pasagerilor un minibar cu produse de patiserie, bauturi alcoolice, lapte, ceai, cafea, sucuri, un spatiu amenajat pentru fumatori , acces la internet, computere, tv, fax, copiator, publicatii nationale si internationale, monitoare cu situatia zborurilor, anunturi audio, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa. Pentru Business Lounge, pasagerii platesc 20 euro de persoana.

Serviciul Protocol este functional atat pentru plecare, cat si pentru sosire. Pasagerii care opteaza pentru acest serviciu sunt preluati de un personal specializat si condusi cu prioritate pentru formalitatile de Control Securitate si Frontiera, apoi sunt invitati in Salonul de Protocol. Totodata, acesti pasageri sunt dusi la avion sau la poarta de imbarcare cu un microbuz de protocol. Pretul acestui serviciu este de 70 euro pentru segmentul de zbor.
 

Mai multe zboruri din Bucuresti, Swiss


Compania aeriana elvetiana anunta doua zboruri zilnice din Bucuresti in Zurich incepand cu 26 martie 2012. Decizia a fost luata ca urmare a cresterii cererii pe aceasta ruta. Aeroportul din Zurich ofera pasagerilor un timp de transfer intre zboruri de doar 40 de minute. Zborurile sunt operate cu Helvetic, partener Swiss si cu aeronave Fokker 100.
 

Servicii prioritare, KLM


Compania aeriana KLM anunta servicii prioritare in aeroport (SkyPriority), pentru pasagerii SkyTeam de la clasele First, Business si pentru membrii SkyTeam Elite Plus.

SkyPriority este un serviciu introdus pe aeroporturile din Paris (Charles de Gaulle), Atlanta, Guangzhou, Nairobi, Taipei, Shanghai. In lunile care urmeaza, serviciul va fi introdus in peste 235 de aeroporturi unde companiile Air France si KLM au zboruri.

Sursa foto: athens-airport-taxi.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea