Vacante

#companii aeriene #lectii de zbor #lectii de zbor copii #prima lectie de zbor #bilete de avion

Noutati la companiile aeriene: lectii de zbor pentru copii de 1 iunie

Companiile aeriene continua sa vina cu noutati. De 1 iunie, cei mici pot merge la prima lor lectie de zbor. Cei interesati de calatorii in urmatoarele luni gasesc bilete de avion la preturi promotionale.
 

Prima lectie de zbor, Tarom


De 1 iunie, compania aeriana Tarom organizeaza "Prima lectie de zbor", un eveniment dedicat copiilor. Pe 1 si 2 iunie, Tarom, in parteneriat cu OMV Petrom, ofera copiilor zboruri speciale de 40 de minute. Cei mici invata cate ceva despre activitatea pilotilor si insotitorilor de bord si primesc cadouri. La eveniment se pot inscrie copii cu varste intre 3 ani impliniti si 18 ani neimpliniti. Copiii cu varste pana in 14 ani trebuie insotiti de un adult. Fiecare adult poate insoti un singur copil. Pretul este de 10 lei pentru copii si 200 lei pentru adulti.
 

Premium Voyageur, Air France


Compania aeriana Air France anunta oferta Premiul Voyageur cu 40% mai mult spatiu. Cabina Premium Voyageur se afla intre Voyageur (Economy) si Affaires (Business), fiind destinata calatoriilor de afaceri si celor personale.

Compania are bilete de avion pentru Statele Unite cu preturi de la 1100 euro pentru o calatorie dus-intors cu toate taxele incluse. Pentru Asia, preturile pornesc de la 1000 euro. Astfel, un bilet de avion cu destinatia New York costa de la 1100 euro, iar unul pentru Beijing, de la 1000 euro. Preturile sunt pentru calatoriile dus-intors si contin toate taxele de aeroport.
 

Venetia, Blue Air


Blue Air promoveaza Venetia ca destinatie de vacanta. Compania opereaza zboruri din Bucuresti, martea, joia si sambata. Preturile la biletele de avion pentru Venetia incep de la 14.99 euro pentru segmentul de zbor. Lunea, miercurea si sambata, compania are zboruri din Bacau.
 

Inchiderea aeroporturilor in Iasi si Lviv


Compania aeriana Carpatair anunta anularea unor zboruri ca urmare a inchiderii aeroporturilor in Iasi si Lviv. Aeroportul romanesc se inchide intre 4-14 iunie pentru lucrari la pista. Aeroportul Lviv se inchide intre 10-15 mai. Compania anunta modificarile la zboruri pe site-ul sau oficial.

Sursa foto : athens-airport-taxi.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea