Vacante

#berlin #tunisia #ruta #verona #bilet de avion #pret bilet de avion # rute de avion

Noutati la companiile aeriene: bilete de avion spre Tunis, Berlin si Verona

Companiile aeriene propun noi pentru anumite destinatii de zbor si anunta lansarea de noi rute.
 

Berlin, de la 48 euro, Lufthansa. Zboruri spre Orient
 

Cei care isi doresc sa calatoreasca in Berlin vara viitoare pot profita de noua promotie Lufthansa. Biletele de avion pentru Berlin costa de la 49 euro, pentru o singura calatorie. Biletele de avion sunt valabile pentru zborurile cu incepere din iunie 2012.

Alte oferte promotionale ale companiei sunt cele pentru destinatiile din lumea araba: Amman, Beirut, Abu Dhabi, Tel Aviv, Dubai, Doha. Un bilet de avion pentru Tel Aviv costa de la 359 euro.
 

O noua cursa spre Tunis, Germanwings
 

Compania aeriana Germanwings anunta extinderea zborurilor cu o noua destinatie. Incepand din 30 martie 2012 vor exista zboruri spre Tunis, cu plecare din Koln/Bonn. Noua ruta va fi disponibila de doua ori pe saptamana si va fi operata cu o aeronava Airbus A319.

Tunis este o destinatie turistica importanta in Tunisia. Situat in apropiere de Marea Mediterana , Tunisul este apreciat pentru centrul istoric unde se afla Medina, dar si pentru celelalte atractii ale sale.
 

O noua ruta spre Verona si adaugarea unui noi aeronave, Wizz Air
 

Compania aeriana Wizz Air anunta lansarea unei noi rute spre Verona si cresterea frecventelor pentru rutele existente, prin adaugarea celei de-a 6-a aeronave la baza din Bucuresti.

Noua ruta spre Verona va fi operata cu incepere din 23 iunie 2012, de 3 ori pe saptamana. Zborurile spre Milano Bergamo, Venetia Treviso, Madrid, Dortmund, Bari, Cuneo Torino, Catania, Forli Bologna si Pisa vor avea o frecventa mai mare decat in vara 2011. De exemplu, pentru Milano Bergamo, frecventa zborurilor saptamanale creste de la 9 zboruri (vara 2011) la 14 zboruri (vara 2012).

“In anul ce urmeaza vom avea o flota compusa din 10 aeronave moderne A320 operand de la cele 4 baze: Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Tirgu Mures , reprezentand o investitie de aproximativ o jumatate de miliard de euro. Pe langa acest lucru, am creat 3.000 de locuri de munca la nivel local si am devenit un element esential al infrastructurii de transport din Romania” a declarat Jozsef Varadi, Chief Executive Officer Wizz Air.

Cei interesati sa zboare spre aceste destinatii gasesc bilete pe site-ul companiei, la preturi care incep de la 96 lei pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse.



Sursa foto: blog.al.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea