Vacante

#pegasus airlines #germanwings #air france #klm #qatar airways #bilete de avion

Noutati la companiile aeriene: 3 noi promotii sub 200 euro si rute lansate pentru 2011

Pana la sfarsitul lunii ianuarie 2011 ai ocazia sa cumperi bilete de avion pentru Europa cu preturi sub 200 euro, prin mai multe promotii care au loc in aceasta perioada. Doua dintre ele au preturi care incep de la 149 si, respectiv, 159 euro, iar a treia campanie de reduceri propune zboruri de la 9.99 euro.


la biletele de avion, la KLM: Barcelona cu 159 euro


Compania aeriana organizeaza o campanie de reduceri de preturi la biletele de avion. Reducerile sunt valabile pentru destinatiile din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, America de Nord si America de Sud, pentru calatoriile care se vor desfasura pana pe 30 iunie 2011.

Pasagerii care doresc sa profite de oportunitate trebuie sa cumpere biletele pana pe 31 ianuarie 2011.  Zborurile au toate taxele incluse, sunt dus-intors, din Bucuresti, spre destinatiile respective.

De exemplu, zborurile pentru Amsterdam, Londra sau Lyon costa de la 149 euro, in timp ce zborurile pentru Barcelona costa de la 159 euro. In Asia, zborurile pentru Shanghai costa de la 599 euro, in America de Nord, pentru New York, de la 559 euro, iar in Orientul Mijlociu, in Dubai, de la 399 euro. Intreaga lista o gasesti aici.


la biletele de avion, la Air France: Londra cu 149 euro


Si la Air France se desfasoara o campanie de reduceri la biletele de avion cumparate in aceasta luna. Campania este aplicabila pentru rezervarile facute pana pe 31 ianuarie 2010 pentru urmatoarele destinatii: Orientul Mijlociu, Asia, America de Nord, Europa, America de Sud, Oceanul Indian, Insulele Caraibe, Africa. Pentru Europa, preturile pornesc de la 149 euro.

Perioada de calatorie pentru care sunt valabile promotiile este: 11 ianuarie 2011 – 30 iunie 2011. Tarifele sunt pentru biletele dus-intors, include taxele de aeroport si au plecare din Bucuresti.

Gasesti lista detaliata a destinatiilor si preturilor aici.


Campanie de reduceri de pret la biletele de avion, la Germanwings : zboruri de la 9.99 euro


Compania aeriana germana Germanwings anunta ca aceasta este  mai mare campanie de reduceri din acest an, potrivit unui comunicat al companiei. 

Astfel, pentru anumite destinatii, exista zboruri cu preturi care incep de la 9.99 euro. In ceea ce prieveste zborurile din si spre Romania, preturile se situeaza sub 100 euro. Pentru un zbor in luna februarie, pe ruta Bucuresti-Munchen, platesti 69.99 euro. Preturile sunt pentru o persoana, includ o parte din taxe. 

O parte dintre tarile pentru care se aplica aceste reduceri sunt Austria, Elvetia, Marea Britanie, Italia si Spania. Rezervarile pot fi facute pe site-ul companiei pana pe 16 ianuarie 2011.

Afla mai multe detalii aici.

Compania Germanwings a anuntat ca inceputul de an a fost la capacitate maxima, numarul locurilor ocupate in primele zile fiind de peste 90%. Germanwings a fost desemnata ca fiind cea mai productiva linie aeriana germana, conform unui studiul Profiles International, companie lider in instrumente de profiling.

Cifrele obtinute de companie in anul precedent s-au incadrat in previziuni, singura exceptie fiind luna aprilie, perioada in care s-au inregistrat scaderi ale pasagerilor din cauza eruptiei vulcanului islandez. In ultima jumatate a anului, Germanwings a inregistrat luna de luna cifre record la numarul de pasageri. Spre exemplu, in octombrie 2010 aceasta a crescut cu 18% fata de aceeasi luna a anului trecut, servind aproape 120.000 de pasageri mai mult fata de octombrie 2009. Performanta este obtinuta cu doar 4 aeronave in plus in cadrul flotei aeriene.

Pe langa toate aceste reusite, linia aeriana low-cost a venit in intampinarea dorintelor clientilor printr-o serie intreaga de facilitati, ca de exemplu rezervarea locului de langa pentru un zbor mai confortabil sau noul tarif ce cuprinde biletul de zbor, bagajul si serviciul la bord”, se arata intr-un alt comunicat de presa al companiei.

Vezi alte promotii si reduceri pentru biletele de avion la alte companii in articolul Noutati la companiile aeriene: zboruri cu 90 lei si rute noi.
 


 

Compania aeriana opereaza unzbor direct pe ruta Doha-Bucuresti (Otopeni) si, in continuare, dupa o escala, pana la Budapesta. Zborul va fi operat din 17 ianuarie 2011, cu o frecventa de 4 ori pe saptamana, cu o aeronava Airbus A320.  Returul are plecare din Budapesta spre Doha si apoi Bucuresti. Durata unei calatorii va fi de 4.30 ore.

De asemenea, Pegasus Airlines , o companie aeriana low cost din Turcia, opereaza curse pe ruta Bucuresti-Istanbul incepand cu luna ianuarie a acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea