Vacante

#curse zbor 2009 #companii low cost #curse noi de zbor

Noi curse low cost pentru 2009

Companiile aeriene low cost au anuntat deja programul de zbor pentru anul viitor si introducerea de noi curse. Acestea vor lega Bucurestiul si alte orase ale Romaniei de principalele destinatii europene, precum Paris sau Barcelona. Cei interesati pot cumpara deja biletele la compania respectiva sau la agentiile de turism din tara.

Orarul de vara 2009 pentru zborurile Blue Air

Compania aeriana low cost Blue Air a anuntat oferta pentru orarul de vara 2009. Intre 29 martie 2009 si 24 octombrie 2009 vor fi fi disponibile curse din Bucuresti in peste 20 de orase europene: Barcelona, Madrid, Bruxelles, Lisabona, Lyon Larnaca si altele. Primele destinatii incluse in orarul de anul viitor sunt Lyon (Franta), Larnaca (Cipru), Barcelona (Spania), Madrid (Spania), Bruxelles (Belgia) si Lisabona (Portugalia).

"Introducerea orarului de vara vine ca o continuare a ofertelor din orarul de iarna, care a reprezentat un real succes pentru compania Blue Air. Pasagerii din Romania s-au aratat interesati de petrecerea vacantei de iarna in destinatiile propuse de noi, si de aceea vom mentine aceleasi rute ca in sezonul trecut si pentru sezonul estival, unele dintre ele cu frecvente crescute, la care se vor adauga si noi destinatii. Primele orase incluse in oferta sunt Barcelona, Madrid, Larnaca, Lyon, Bruxelles si Lisabona, urmand sa completam oferta cu numeroase destinatii surpriza. Biletele sunt disponibile la preturi reduse, aceasta oferta promotionala reprezentand ideea noastra ca tot mai multi pasageri sa isi poata permite calatorii din si spre Romania", a declarat Gheorghe Racaru, director general Blue Air, intr-un comunicat al companiei.

All inclusive statiuneBiletele au preturi care incep de la 37 euro, cu toate taxele incluse si au fost puse in vanzare din 20 noiembrie 2008 , pentru perioada de vara mentionata.

Zboruri noi din Cluj spre Paris cu Wizz Air

Din 18 decembrie 2008, romanii vor avea o noua cursa din Cluj spre Paris Beauvais. Este prima cursa Wizz Air intre Romania si Franta si va fi operata initial cu o frecventa de trei ori pe saptamana. Compania opereaza deja curse din Paris catre alte destinatii, in afara de Romania. Biletele au fost puse in vanzare si preturile incep de la 24.99 RON, anunta un comunicat Wizz Air.

Cursa noua Constanta – Bologna cu Ryanair

Compania aeriana low cost Ryanair a anuntat o noua cursa din Constanta spre Bologna (Italia). Cursa tur – retur va fi operata de pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu, incepand cu 1 aprilie 2009. Pretul unui bilet dus – intors este de 131 euro de persoana, conform ofertei agentiei Malta Travel .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea