Vacante

#delta air lines #tarom #air france #companii aeriene

Noi curse de zbor spre New York si litoralul romanesc, la companiile de linie

Companiile de linie anunta noi zboruri pentru anul acesta. Din iunie, romanii vor avea zboruri directe Bucuresti – New York, iar cei care doresc sa ajunga rapid pe litoralul romanesc vor putea alege cursele din Bucuresti si Cluj.

Mai multi turisti la mare

Ministrul Turismului , Elena Udrea, a declarat ca incepand din luna mai a acestui an vor fi infiintate curse Tarom din Bucuresti si Cluj spre litoralul romanesc, precizeaza Wall-Street. Aceasta initiativa vine ca urmare a duratei indelungate a unei calatorii cu trenul si din pricina inexistentei unor astfel de curse aeriene.

Odata cu aparitia lor, turistii ar trebui sa fie incurajati sa vina intr-un numar mai mare pe litoralul romanesc. Declaratia a fost facuta de ministru in cadrul unei intalniri cu investitorii de pe litoral.

Momentan, nu s-au precizat preturile pentru un bilet dus-intors cu avionul, pe aceste trasee. O calatorie cu rapidul Bucuresti-Constanta are o durata de aproximativ 5 ore, in timp ce o calatorie pana la Mangalia poate dura si 7 ore, iar pretul unui bilet intreg este de cel putin 50 RON de persoana. In acelasi timp, aglomeratia de pe autostrada ingreuneaza la fel de mult traficul.

De la Bucuresti zburam la New York

Compania si partenerul sau, Air France, au anuntat reluarea cursei directe pe ruta Bucuresti – New York. Este vorba despre 4 curse cu zboruri directe pe aceasta ruta. Cu plecare de pe aeroportul Henri Coanda si sosire pe Aeroportul John F. Kennedy , cursele isi vor incepe activitatea din 2 iunie, anul acesta.

Potrivit companiei, pasagerii care vor calatori din Bucuresti vor putea beneficia de peste 40 de legaturi din New York, spre destinatii precum Cleveland, Chicago, San Francisco, Miami, Washington, Boston, Orlando sau Atlanta. “Suntem incantati sa relansam zborul Bucuresti – New York – JFK” a declarat Frank Jahangir, vicepresedinte de vanzari al companiei Delta Air Lines . Acesta a adaugat ca noua cursa “va ajuta la o crestere comerciala a legaturilor dintre Romania si Statele Unite, oferind o optiune convenabila de calatorie miilor de turisti americani, dornici sa descopere frumusetile Romaniei in perioada estivala”.

Aceasta ruta este dedicata turistilor care calatoresc in interes de afaceri dar si turismului de tip leisure. Cursa va fi facuta cu o aeronava Boeing 767-300 ER, cu o capacitate de 214 locuri si va acoperi distanta New York – Bucuresti in 10 ore si jumatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea