Vacante

#calatorie turcia # conditii calatorie #turcia

Noi conditii pentru intrarea in Turcia de la 1 iunie. Ce trebuie sa stie romanii

Turcia a impus noi conditii pentru turistii care vor sa intre in tara lor. Astfel, incepand cu 1 iunie intra in vigoare noi masuri.

 

Accesul pe cale rutiera, aeriana si maritima pe teritoriul Republicii Turcia este permis persoanelor care sosesc din Romania si care prezinta unul dintre urmatoarele documente: rezultatul negativ al unui test molecular tip PCR efectuat cu maximum 72 de ore inainte de intrarea in Republica Turcia, sau al unui test rapid antigen efectuat cu maximum 48 de ore anterior sosirii in Republica Turcia; un document emis de autoritatile statelor de domiciliu care atesta faptul ca persoanele care sosesc in Republica Turcia au fost vaccinate impotriva COVID-19 si ca au trecut 14 zile de la efectuarea vaccinului (schema completa a vaccinarii); un document oficial care atesta ca persoanele in cauza au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 in ultimele sase luni.

Autoritatile turce au anuntat, de asemenea, ca persoanele care sosesc in acest stat pot fi supuse, in mod aleatoriu, unei testari moleculare tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuata de reprezentanti ai Ministerului Sanatatii din Republica Turcia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea