Vacante

#conditii de calatorie #1 septembrie #bulgaria

Noi conditii de calatorie in Bulgaria de la 1 septembrie. Prin ce puncte de frontiera vor trebui sa treaca romanii

Noi conditii de calatorie in Bulgaria de la 1 septembrie, incepand cu ora 00.00. Romanii care vor intra in tara vecina vor trebui sa treaca frontiera doar pe la punctele unde exista personal medical.

 

Persoanele care sosesc din zona verde pot intra in Bulgaria cu conditia prezentarii (pe langa actele de calatorie) urmatoarele:

  • un certificat digital european COVID-19 care atesta vaccinarea sau un document similar, care contine aceleasi date precum certificatul digital european COVID-19;
  • un certificat digital european COVID-19 care atesta vindecarea sau un document similar, care contine aceleasi date precum certificatul digital european COVID-19;
  • un certificat digital european COVID-19 care atesta testarea sau un document similar, care contine aceleasi date precum certificatul digital european COVID-19.

Intre categoriile speciale de persoane exceptate de la cerintele de mai sus se afla persoanele care tranziteaza tara. In acest caz se garanteaza astfel parasirea imediata a teritoriului acestui stat.

Tot aici intra si categoria minorilor cu varste de pana la 12 ani.Romanii pot intra in Bulgaria numai prin puncte de trecere a frontierei unde se afla personal medical bulgar. Astfel, cei veniti din Romania pot trece pe teritoriul vecin prin:

P.T.F. Giurgiu – Ruse, judetul Giurgiu

P.T.F. Calafat – Vidin, judetul Dolj

P.T.F. Bechet – Oriahovo, judetul Dolj

P.T.F. Turnu Magurele – P.T.F. Somovit-Nikopol, judetul Teleorman

P.T.F. Vama Veche – Durankulak, judetul Constanta.

Prin P.T.F. Ostrov – Silistra, judetul Calarasi, P.T.F. Zimnicea – Svishtov si P.T.F. Negru Voda – Kardam, judetul Constanta, se permite intrarea persoanelor care tranziteaza Bulgaria, in cazurile in care se poate garanta parasirea imediata a teritoriului tarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea