Vacante

#mersul trenurilor # mersul trenurilor pe telefon

Mersul trenurilor pe telefonul mobil

Mersul trenurilor este de acum disponibil si pe telefonul mobil. Compania CFR Calatori pune la dispozitia pasagerilor o aplicatie gratuita cu ajutorul careia pot fi accesate informatii despre circulatia trenurilor .
 

"Mersul Trenurilor pentru mobil"
 

Compania CFR Calatori lanseaza o aplicatie cu ajutorul careia se pot vizualiza pe display-urile telefoanelor mobile informatii despre mersul trenurilor. "Prin aceasta aplicatie se pot obtine informatii despre Mersul Trenurilor intr-un format adecvat pentru aparate mobile, cu un transfer mai mic de date, ceea ce duce implicit la o accesare mai rapida a Mersului Trenurilor CFR Calatori", se arata intr-un comunicat al CFR Calatori.

Pentru a folosi aceasta aplicatie gratuita, utilizatorii au nevoie de un dispozitiv mobil (telefoane si tablete) si de conexiune la internet. De asemenea, aplicatia trebuie descarcata de la adresa site-ului oficial al CFR Calatori. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii obtin informatii despre mersul trenurilor intr-un format pentru mobile, cu un transfer mai mic de date, fiind astfel accesibile mai rapid.
 

Este bine sa stii
 

Aplicatia a fost lansata pe 16 ianuarie 2012 si poate fi accesata si prin butonul "Mersul Trenurilor pentru mobil", buton existent pe site-ul CFR Calatori (cfrcalatori.ro). Utilizatorii au posibilitatea sa revina la formatul normal prin butonul "Desktop", aflat pe bara din josul paginii.

CFR Calatori a mai anuntat la inceputul lunii ianuarie 2012 ca fumatul a fost interzis in trenurile si statiile de cale ferata din Ungaria, incepand cu 1 ianuarie 2012 .

In conformitate cu noile norme legislative privind protectia nefumatorilor adoptate in Ungaria, fumatul nu mai este permis in spatiile si institutiile publice, precum si in toate mijloacele de transport in comun din aceasta ţara. Astfel, fumatul este interzis in trenurile MAV-START in trafic national si international, vehiculele de transport public din Ungaria, statiile de de transport public (de exemplu statii de tramvai, statii de cale ferata, etc). Amenda pentru nerespectarea reglementarii este de pana la 30000 forinti, aproximativ 113 euro.


Sursa foto: freefoto.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea