Vacante

#londra # vacanta londra #mancare stradala #mancare londra

Mancarea stradala: locuri din Londra unde gasesti bunatati la preturi mici

Londra este in acest an una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Jocurile Olimpice si Jubileul Reginei sunt doar doua dintre marile atractii. Si pentru ca Londra este in general un oras scump, in loc sa mergi la restaurant, alege unul dintre standurile cu mancare pe care le gasesti pe strada sau o piata alimentara cu produse proaspete si la preturi accesibile.

Iata in continuare cateva locuri din Londra unde gasesti bunatati la preturi mici.

Eat My Pies, taraba cu placinte


Eat My Pies este un stand cu produse de patiserie pe care il gasesti in White Cross Market si in Broadway Market in Hackney. Clientii gasesc aici placinte cu carne de porc, cu pui, branza sau vegetariene, sandwich-uri cu friptura de vita, quiche, tarte, budinci etc.
 

Yum Bun


Yum Bun este un stand cu produse asiatice preparate dintr-o paine speciala umpluta cu carne de porc si legume. Standul ofera diverse sosuri, supe, sandwich-uri etc si poate fi gasit in Broadway Market si pe King's Boulevard din Londra.
 

Well Kneaded Wagon


La Well Kneaded Wagon clientii gasesc produse facute in cuptor, inspirate din retetele de pizza. Produsele sunt sortimente de aluat elastic, presarat cu diverse ingrediente, de la sfecla rosie la branza de capra si spanac si de la sirop de artar la mere si scortisoara. Well Kneaded Wagon se afla in Battersea High Street market.
 

Churros Garcia


Amatorii de mancare spaniola trebuie sa mearga in Broadway Market, Real Food market sau in Portobello market pentru a se delecta cu un churros. Churros Garcia este o afacere de familie si ofera clientilor sai preparate calde, cu scortisoara, ciocolata, zahar etc.
 

Creperie Nicolas


Pasionatii de clatite pot sa-si cumpere asa ceva de la standurile Creperie Nicolas, in Real Food Market. Umpluturile sunt pentru toate gusturile, de la bacon, ciuperci si branza Brie la vanilie si ciocolata.
 

Lucky Chip


In Netil Market din strada Westgate se gaseste un stand cu burgeri zemosi si apetisanti. Acestia sunt facuti din carne de vita, branza Cheddar, chilly si maioneza.

Sursa foto: wikimedia.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea