Vacante

#magie sarbatori de iarna #sarbatori #sarbatori de iarna

Magia sarbatorilor de iarna la munte

Sarbatorile de iarna sunt despre bucuria de a fi alaturi de cei dragi, despre traditii, despre mesele in familie sau cu prietenii. Suntem nerabdatori pentru aceasta perioada a anului in care avem ocazia sa ne detasam de grijile zilnice si sa ne bucuram pe deplin de un timp relaxant alaturi de cei dragi!

Sarbatorile sunt si mai frumoase atunci cand avem parte si de zapada din belsug pentru ski sau sanius, asa ca un sejur la munte, intr-un decor de poveste, suna perfect. Brazii inzapeziti, partiile pline de viata, aerul curat si rece, mirosul de vin fiert condimentat sau gustul ciocolatei calde te vor ajuta sa te bucuri si mai mult de fiecare moment, transformandu-l intr-unul special.

Petrece un Craciun de neuitat in cadrul montan de poveste de la Ana Hotels Poiana Brasov! Emotia si atmosfera magica de sarbatoare vor fi completate de reintalnirea celor mici cu Mos Craciun, de clasicele colinde si de muzica live, de mesele festive cu specific traditional, de rasfatul revitalizant de la SPA pentru adulti si de activitatile tematice pentru cei mici, ingredientele perfecte pentru un Craciun memorabil.

Daca esti adeptul unui Craciun sarbatorit acasa, insa preferi sa intampini noaptea dintre ani cu o petrecere sa iti mearga bine tot anul, atunci un sejur spectaculos de Revelion la munte este exact ceea ce cauti.

Delia, Lora & Band, Loredana & Agurida Band, Generic, DeLaFun si Jessie vor da startul petrecerii in fiecare seara la Ana Hotels Poiana Brasov. Nu vor lipsi nici preparatele fine dining care vor intregi atmosfera de sarbatoare, momentele relaxante alaturi de prieteni si familie la SPA - locul ideal pentru sanatate si relaxare, cu piscina interioara si jacuzzi, hot tub in aer liber, sauna - sau adrenalina pe partiile inzapezite.

Cu o atmosfera chic, dar in acelasi timp calda si imbietoare, Ana Hotels Poiana Brasov este destinatia potrivita pentru un sejur relaxant in aceasta iarna.

Plata se poate realiza si cu vouchere de vacanta.

Mai multe detalii pe www.anahotels.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea