Vacante

#vacanta romantica #kenya #maldive #tunisia

Luna de miere in romantism de februarie

Pentru ca se poarta expozitiile de nunta, odata cu alegerea rochiei de mireasa si a costumului de mire ai ocazia sa-ti gasesti si vacanta ideala pentru luna de miere .

Cele mai interesante vacante sunt destinatiile exotice, care ofera o schimbare de decor spectaculoasa. Preturile pornesc de la 200 euro si pot depasi 1000 euro de persoana.

Luna de miere exotica, un chilipir tunisian

Situata in nordul Africii, Tunisia deschide o lume exotica, cu munti, mare, desert si locuri incarcate de istorie. In ianuarie-februarie, o luna de miere in Tunisia incepe cam de la 129 euro de persoana, pentru 7 nopti de cazare cu demipensiune, la un hotel de 3 stele. Daca vrei all inclusive nu trebuie sa dai cu mult mai mult. Cu 280 euro poti sta o saptamana la un hotel de 4 stele. Pretul include si biletul de avion, precum si transferul de la aeroport la hotel. Unul dintre cele mai romantice locuri in Tunisia este Sidi Bou Said, un sat pitoresc aflat la doar 20 km de capitala. Casele din Sidi Bou Said combina arhitectura araba cu cea andaluza. De un alb stralucitor al peretilor si cu porti albastre, casele sunt raspandite pe stradutele intortocheate ale satului. Ai ocazia sa vizitezi impreuna cu persoana iubita una dintre faimoasele cafenele locale, in timp ce te delectezi cu muzica mediteraneana si araba. Destinatia turistica de exceptie, Sidi Bou Said este supranumit «micul Paradis in alb si albastru». Pentru momente de neuitat nu pierde experienta unui rasarit de soare la Chott El Jerid.

Luna de miere in Maldive

Sejururile in Maldive reprezinta alegerea ideala pentru cuplurile de tineri casatoriti. Insulele izolate ofera posibilitatea de a trai intr-o atmosfera intima, plina de calm, pentru o relaxare adevarata. Statiunile cuprind plaje aurii, vegetatie luxurianta, lagune romantice, bungalow -uri si hoteluri cu toate facilitatile. Un pachet pentru luna de miere costa 1680 euro de persoana. In pret intra biletul de avion, cazarea de o saptamana la un hotel de 4 stele, demipensiunea, transferul de la aeroport la hotel, o sticla de sampanie si un cos cu fructe.

Luna de miere in Kenya

Un sejur costa 890 euro de persoana. Oferta contine cazarea la un hotel de 4 stele in regim all inclusive, transportul charter, o cina de gala, o sticla de vin, flori si un cos cu fructe. Poti sa mergi intr-un safari, sa faci scuba-diving, sau sa te relaxezi pe plaja. Ceea ce este cu adevarat impresionant o constituie experienta africana, vecinatatea animalelor salbatice, privelistea savanei, ritmurile bastinase. Daca alegi o excursie in Kenya-Mombasa, nu uita sa pui in bagaj si cateva haine mai groase, pentru noptile de safari, precum si produse cu protectie antisolara. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea