Vacante

#destinatii de vacanta #ziua indragostitilor #valentines day #sarut #destinatii romantice # destinatii turistice

Locuri din lume ideale pentru saruturi romantice de Ziua Indragostitilor

Iti doresti ca Ziua Indragostitilor sa te prinda intr-un loc magic, perfect pentru o escapada romantica? Afla ca lumea este presarata cu destinatii turistice uimitoare in care te poti bucura de o Zi a Indragostitilor cu adevarat deosebita alaturi de jumatatea ta. Te invitam sa descoperi in continuare cateva dintre destinatiile turistice ideale pentru saruturi romantice de Ziua Indragostitilor!


Balonul cu aer cald deasupra Capadociei

Admira peisajul impresionant al Capadociei (Turcia) intr-o escapada romantica in doi cu balonul cu aer cald de Ziua Indragostitilor.


Parcul national Plitvice, Croatia

O alta destinatie turistica romantica este parcul national croat Plitvice. Presarat cu cascade superbe si lacuri cu apa azur, Plitvice poate fi un loc magic in care sa imparti un sarut romantic cu jumatatea ta de Ziua Indragostitilor.


Castelul Frumoasei din Padurea Adormita

Un castel este o destinatie turistica romantica prin definitie, astfel ca de Ziua Indragostitilor te-ai putea bucura de momente speciale alaturi de jumatatea ta intr-un palat care invita la reverie. Un astfel de loc este castelul Neuschwanstein din sud-vestul Bavariei.

Un aspect interesant este faptul ca faimosul Walt Disney s-a folosit intocmai de acest palat romantic-renascentist, cu turnuri si cupole, pentru a crea castelul Frumoasei din Padurea Adormita, din desenele omonime.


Gondola in Venetia, orasul iubirii

Fara a deveni o destinatie turistica cliseica, Venetia continua sa fie unul dintre cele mai romantice locuri de pe Pamant. Aici poti petrece o Zi a Indragostitilor ca la carte alaturi de jumatatea ta, profitand si de binecunoscutele plimbari cu gondola de-a lungul canalelor venetiene.


Strazile din Buenos Aires, Argentina

O escapada romantica de Ziua Indragostitilor in tara care a dat lumii senzualul tango nu are cum sa nu includa si cateva lectii fierbinti de dans. Cu putin noroc, vei putea invata cativa pasi de dans taman pe strazile din Buenos Aires, capitala care respira tango prin toti porii.



Alte locuri superbe in care un sarut de Ziua Indragostitilor va fi cu adevarat romantic sunt:


Verona, orasul indragostitilor blestemati Romeo si Julieta


Ponte Vecchio din Florenta, Italia


Connemara, taramul magic al legendelor celte



Foto: linternaute.com, venice-masks-shop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea