Vacante

#preturi litoral romanesc #litoral romanesc #plaja litoral romanesc

Litoralul romanesc, gol in plin sezon estival! Preturile, principalul inconvenient pentru turisti

Litoralul romanesc este mai gol ca niciodata, in plin sezon estival. Daca in anii precedenti plajele erau pline, acum statiunea Mamaia este aproape pustie.

 

De vina, ar fi preturile prea mari pentru buzunarele romanilor, mizeria, dar si plajele din Mamaia care nu mai au nisip fin si care, sunt mult prea largi.

Insa nu doar Mamaia este pustie. La fel de pustii sunt si alte plaje si statiuni de pe litoralul Romanesc. Cei mai multi dintre romani prefera sa plece in strainatate, unde gasesc preturi mai acceptabile, servicii mai bune si curatenie.

Preturile pentru un sezlong, sau pentru un prospop pe plaja, sunt descurajante pentru multi turisti.

Pentru a se bucura de plaja, turistii trebuie sa plateasca sezlonguri. Cei care vor sa stea pe prospop, au aceasta posibilitate, insa nu este gratuita. In Mamaia Nord-Navodari, un operator provat cere 200 de lei pentru ca turistii sa-si plaseze prosopul langa mare, mai mult decat ar da pentru un sezlong.

Acestor costuri li se adauga si preturile mari pentru mancare. De exemplu, o portie de mici cu cartofi prajiti costa 40 de lei, iar un frappe 30 de lei.

Iar cei care vin cu masina, trebuie sa plateasca si taxe de parcare. In Mamaia, de exemplu, taxele de parcare sunt de 100 de lei pe zi. Insa, preturile pentru o parcare pot ajunge pana la 500 de lei pe ora. Acest lucru se intampla intr-un complex din Navodari, unde dai doar pe parcare 12.000 de lei pe zi. 

In aceste conditii, nu este de mirare ca turistii sunt tot mai dezamagiti de litoralul romaesc si prefera sa aleaga destinatii din afara, mult mai accesibile ca pret.

“Ce sa va zic... Plaja goala, sezlonguri goale. Atentie la picioare ca, de cand au refacut-o, sunt numai scoici pe aici! Un metru de nisip pana langa apa”, spune un turist dezamagit, potrivit stirileprotv.ro.

“Am gasit o Mamaie neingrijita, parasita, cladiri abandonate, mizerie multa”,  “Am constatat ca plajele sunt goale. Oamenii au vazut, sunt dezamagiti si merg in alte tari.”, au spus alti turisti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea