Vacante

#litoralul pentru toti #vacanta all inclusive #program turistic #oferte litoral 2012

"Litoralul pentru toti" all inclusive, o noua optiune a programului turistic

All inclusive este noua optiune speciala a programului turistic "Litoralul pentru toti". Cei interesati de o vacanta all inclusive pe litoralul romanesc pot opta pentru pachetele puse la dispozitie de catre operatori.
 

All inclusive la Mamaia


Este vorba despre 3 hoteluri din Mamaia: hotelul Dorna de 3 stele, Modern 4 stele si Complexul Mercur Minerva Family Club 3 stele.

Pachetul de vacanta all inclusive poate fi achizitionat incepand din 14 mai 2012. Pachetul include 5 nopti de cazare intr-o camera dubla, cu all inclusive, intr-unul dintre cele 3 hoteluri inscrise in program. Pretul este de 695 lei de persoana.

Ofera asigura cazarea, 3 mese in regim bufet, cu preparate romanesti si traditionale, bauturi incluse, acces gratuit la piscina, sezlonguri, umbrele si la locurile de joaca pentru copii.

In cadrul aceluiasi program se ofera gratuitate pentru copiii mai mici de 7 ani si o reducere de 50% pentru cei cu varste intre 7 si 12 ani.

Turistii care doresc sa cumpere o oferta din program trebuie sa-si planifice vacanta astfel incat ea sa aiba loc intre 27 mai si 23 iunie. Pachetele de vacanta se gasesc la agentiile de turism membre ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor din Romania).

Odata cu pachetul de vacanta, turistii primesc si un "voucher de atractii" oferit de Consiliul Judetean Constanta. Cu acest voucher se intra gratuit la Acvariu, Muzeul de Istorie si Arheologie, Muzeul de Arta Populara.
 

Litoralul pentru toti


Litoralul pentru toti este un program turistic lansat in 2007 in scopul promovarii litoralului romanesc prin pachete atractive de vacanta. Programul se desfasoara de doua ori pe an, in mai - iunie si septembrie - octombrie.

Intre 7 mai si 17 iunie se pot cumpara biletele de vacanta pentru acest program. Hotelurile inscrise sunt de la 1 la 5 stele, iar preturile incep de la 179 lei si ajung la 549 lei. Biletele de vacanta pot fi achizitionate cu plata integrala la agentiile de turism membre ANAT. Orice modificare, insa, a rezervarii anuleaza reducerea oferita.

Sursa foto : completeholidaydeals.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea