Vacante

#turism #atractii turistice #parc acvatic # la plaja #parc acvatic la plaja

La Plaja, un nou parc acvatic langa Bucuresti

Un nou parc acvatic se deschide in Romania, in apropierea capitalei. Vineri, 10 august 2012, se va deschide parcul acvatic "La Plaja" in zona comerciala Militari, la intrarea in Bucuresti. "La Plaja" va fi cel mai mare parc acvatic din Romania.

Parcul acvatic "La Plaja"

Noul parc acvatic are o suprafata de 42.000 metri patrati, o capacitate de maxim 2500 persoane si va fi cel mai mare parc de acest tip din Romania si unul dintre cele mai mari din Europa de Est.

La Plaja va pune la dispozitia clientilor sai in jur de 27 tobogane, piscina cu valuri, 22 de foisoare private pentru grupuri, plaja cu nisip de 3000 de metri dotata cu sezlonguri si umbrele, restaurante, baruri, cafenele, zone amenajate pentru copii si adolescenti, magazine, dusuri, vestiare etc. Parcul acvatic va avea si o unitate medicala. Proiectul urmeaza sa fie finalizat in 2015.

Alte parcuri acvatice in Romania

Paradisul Acvatic este un alt parc acvatic din Romania foarte popular. Acesta se afla in Brasov si poate fi vizitat atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece. Parcul dispune de piscine in aer liber si piscine acoperite, solarii, salon de cosmetica, sauna, cascade de apa, tobogane de apa, terenuri pentru tenis si fotbal etc. Pentru adulti, un bilet de intrare cu durata unei zile intregi este de 55 lei, iar pentru copii, 25 lei.

Aqua Magic este una dintre cele mai mari atractii turistice din statiunea Mamaia si de pe tot litoralul romanesc. Complexul s-a deschis in 2003, iar astazi acesta primestei adulti si copii dornici de distractie si aventura. Parcul pune la dispozitia clientilor piscine pentru adulti si pentru cpii, jacuzzi, tobogane de apa etc. La Aqua Magic se organizeaza spectacole, concursuri si jocuri specifice sezonului de vara.

Biletul de intrare pentru aduli costa intre 40 si 60 lei, in functie de perioada din an. Pentru copii, un bilet de intrare costa intre 20 si 30 lei. Exista si posibilitatea de a face rezervari online, contra unei taxe de 5 lei.

Foto: rtv.ne
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea