Vacante

#saturn #vacanta #litoral

La mare la Saturn, statiunea cu stabilopozi pe plaja

Litoralul romanesc are o statiune recunoscuta pentru faptul ca a fost construita imediat langa plaja, hotelurile fiind concentrate chiar la intrarea pe zona cu nisip: Saturn. Daca nu te-ai decis inca daca sa mergi in vacanta in aceasta statiune, iata cateva argumente pentru a te convinge.

Statiunea Saturn este situata la un kilometru nord de municipiul Mangalia si la doar cateva sute de metri de Venus, statiune cu care se uneste printr-o plaja. A fost construita de-a lungul plajei, astfel ca hotelurile din zona au iesire direct spre nisipul litoralului.
 

Ce sa faci in vacanta la Saturn
 

Daca vii in aceasta statiune, ar fi bine sa stii ca in afara de posibilitatea de a face plaja si bai in mare, mai poti si sa te plimbi sau sa practici diferite sporturi precum voleiul, fotbalul sau tenisul. In locurile destinate distractiei poti merge la bowling sau la tenis de masa , iar seara in statiune vei gasi cluburi si terase deschise pana tarziu in noapte.

Mai poti merge la cumparaturi in statiune, dar si in imprejurimi, locatii unde vei gasi nu doar mici magazine de artizanat , ci si magazine ale unor firme cunoscute de haine, dulciuri sau cosmetice.

In plus, te poti relaxa si pe terasele din oras, degustand o limonada in gradinile de vara amenajate de cateva vile din zona sau luand masa in satul de vacanta. Iar daca vrei la plaja, ai la dispozitie si piscinele hotelurilor si vilelor construite in statiune. Pe de alta parte, in cazul in care te tenteaza sporturile nautice, ai la dispozitie locatii unde poti le poti practica.
 

La mare la Saturn
 

Statiunea este construita in jurul in jurul plajei si a unor mici golfulete care scalda nisipul, hotelurile fiind concentrate in aceasta zona cu nisip.

Plaja are o lungime de peste doi kilometri si este numai buna pentru helioterapie si talasoterapie. Are si cateva mici golfuri artificiale, de unde se poate porni in plimbari cu barca. Poti incerca si ski-jet-urile, bananele si alte mijloace de deplasare pe apa, pe care le poti inchiria de pe plaja. 

In partea dinspre Mangalia plaja are stabilopozi, care fac accesul la mare mai usor iar latimea este mai mica de 100 de metri, lucru care face ca aceasta zona sa fie mai aglomerata cu turisti. In zona sudica, cea dinspre Venus, latimea plajei ajunge si la 150 de metri, lucru care o face si mai buna pentru cei care vor sa stea la soare.
 

Cat te costa vacanta la Saturn
 

In statiune gasesti hoteluri de doua, trei si patru stele, precum si apartamente, garsoniere , vile si campinguri, acolo unde cei care vor sa-si petreaca vacanta la cort pot veni sa se instaleze.

Preturile pornesc de la 70 de lei pe noapte in cazul hotelurilor de doua stele, de la 110 lei la cele de trei stele si de la 140 de lei pentru cele de patru stele. In acest pret sunt incluse cazarea in camera dubla si in anumite cazuri si micul dejun.

In ce priveste apartamentele si garsonierele, costurile nu coboara sub 100 de lei pe noapte. La vile preturile sunt sensibil mai mari, o noapte intr-o camera dubla cu mic dejun inclus costand de la 120 de lei in sus.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea