Vacante

# iesiri la iarba verde #jocuri de societate #jocuri #timp liber #vacante

Jocul perfect pentru vacantele in familie sau iesirile la iarba verde

A venit vara! Odata cu aceasta a inceput sezonul vacantelor, al iesirilor la iarba verde si al clipelor petrecute in familie. Si cum sa petreci clipe memorabile in astfel de zile, daca nu relaxandu-te si jucand alaturi de cei dragi jocuri de societate.

Cu aceasta ocazie, Monopoly lanseaza un joc nou, perfect pentru a fi luat in vacante sau in micile calatorii.

Indragitul joc Monopoly, care a facut furori in intreaga lume timp de multi ani de zile, vine cu surprize pentru fani. Hasbro Gaming a anuntat lansarea celui mai rapid joc din gama Monopoly, un joc de carti potrivit pentru intreaga familie: Monopoly Deal!

Jocul de carti Monopoly Deal pastreaza toate actiunile frenetice ale jocului clasic, dar totul se desfasoara intr-un ritm rapid, astfel incat un joc dureaza doar 15 minute!

Monopoly Deal are un regulament mai simplu. Trebuie sa colectionezi cartonasele cu proprietati si sa te folosesti de cartile de actiune pentru a incasa chirie si pentru a face tranzactii avantajoase. Norocul se schimba cu fiecare carte!

Pentru a castiga trebuie sa aduni trei seturi complete de proprietati de diferite culori. Insa nu este atat de simplu, deoarece trebuie sa fii atent la Recuperatorii de Datorii, la Afacerile cu Forta si la temutele Afaceri Anulate care iti pot strica planurile in orice moment.

Monopoly Deal se poate juca si alaturi de copii cu varsta de peste opt, in doi pana la cinci jucatori. Fiecare pachet include 110 carti si regulamentul. Jocul de societate Monopoly Deal dezvolta creativitatea, coordonarea, dexteritatea si comunicarea.

Monopoly Deal a fost creat pentru a oferi fanilor experienta Monopoly intr-un mod compact, perfect pentru vacante si iesiri in oras.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea