INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Vacante

Joburi studentesti de vara in Grecia

Programul Happy Summer Greece ofera posibilitatea studentilor de a lucra in aceasta vara in Grecia . Programul este organizat de ICEWorld Romania si se adreseaza studentilor de la facultatile de geografie, istorie, sport, limbi straine , management, marketing, economie sau turism. Joburile puse la dispozitie sunt cameriste, bar asistent, ajutor de bucatar , animator pentru copii, ajutor ospatar , host/hostess, ospatar, receptioner, barman . Cei interesati pot participa la targul organizat in martie de care ICE World Romania. Pentru praticiparea la program se plateste o taxa de 260 euro, care poate fi platita integral sau in rate. Inscrierile se fac la sediile din capitala, Pitesti, Constanta, Ploiesti, Craiova, Targu Mures, Iasi. Salariile sunt intre 350 si 600 euro pe luna. Studentii mai beneficiaza de cazare, masa si transport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea