Vacante

#oferte cazare mare #oferte cazare iunie 2017 #baile felix #oferteturism.ro

IUNIE Oferte de cazare de pana in 150 lei/week-end

O tinem dintr-o vacanta in alta! Dupa liberele de Paste si de 1 Mai, urmeaza cele de Ziua Copilului si de Rusalii. Si nu numai, tinand cont ca iunie este prima luna oficiala de vara, perioada in care cu totii intentionam sa ne bucuram cat mai mult de zilele cu soare! Fiecare familie planuieste sa evadeze cel putin un week-end la mare sau la munte! Iata ofertele lunii iunie cu un buget de pana in 150 de lei!

Litoralul este fara doar si poate cea mai cautata destinatie de vacanta din moment ce cand temperatura din termometre sare de 20 de grade Celsius! Daca anul acesta bugetul tau nu-ti mai permite sa cheltuiesti foarte multi bani pe vacanta, nu este cazul sa renunti la relaxare! Vestea buna este ca, pentru doua nopti de cazare /2 persoane in Costinesti, vei scoate din buzunar 139 lei. Oferta hotelului din Costinesti o gasesti aici.

O destinatie interna care atrage din ce in ce mai multi turisti sunt Baile Felix! Anul trecut, numarul turistilor care au optat pentru o vacanta la Baile Felix a fost cu 20% mai mare decat in 2015. Daca si tu ti-ai propus sa mergi la Bai anul acesta, te vei bucura sa afli ca ofertele de cazare la Baile Felix incep de la 45 de lei/noapte/persoana.

Pentru cei care vor sa se bucure de soare intr-o zona linistita, departe de zgomotul si poluarea urbana, ofertele de weekend la munte pentru vara 2017 pornesc de la 115 ron/2 nopti/2 persoane! Oferta pensiunii de 3 stele din Azuga o gasesti aici.

Pentru ca nimic sa nu-ti strice vacanta, te sfatuim sa intri pe vremea.acasa.ro si sa verifici starea vremii inainte sa-ti rezervi cazare!

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea