Vacante

# destinatii luxoase #vacanta de lux #destinatii de vacanta #vacanta

Iti place luxul? 5 destinatii de vacanta spectaculoase, din jurul lumii

Proprietarii de hoteluri si restaurante din intreaga lume constant se gandesc cum sa descopere noi granite care redenumesc luxul si serviciile luxoase. Daca esti unul dintre oamenii cu posibilitati financiare ridicate sau te poti lipsi usor de niste bani poti fi tratat ca starurile de la Hollywood sau ca membrii familiilor regale!

Luxul este diferit pentru fiecare dintre noi, daca pentru unii inseamna sa aiba propriul valet, pentru altii un sejur luxos nu poate fi conceput fara plaja privata. Altii clienti gasesc lux in lucrurile simple dar bine realizate. In randurile urmatoare vom descoperi impreuna 5 destinatii de vacanta ce nu pot fi catalogate altfel decat exceptionale. 

Tokyo

Japonia are numeroase lucruri fascinante de aratat lumii. Daca inca nu ai savurat pana acum preparate nipone acum este momentul. Te poti delecta cu Kaiseki,  mancaruri obtinute doar din cele mai proaspete ingrediente sau poti savura distinsele si extravagantele preparate moleculare. 

Daca nu esti gurmand ci doresti doar sa te bucuri de confort maxim si un view spectaculos trebuie sa te cazezi in Park Hyatt Tokyo. Aici totul se invarte in jurul luxului, a serviciilor high class si a barului sofisticat situat la etajul 52.

Sidney

Capitala Australiei este un alt loc exceptional care furnizeaza lux si opulenta, si daca vrei sa te rasfeti aceasta este o destinatie de exceptie. Te poti bucura de view-ul spectaculos furnizate de celebra cladire a operei sau poti sa savurezi un pahar de sampanie alaturi de VIP-uri cand faci un tur cu avionul pe coastele exotice australiene.

Cand vine vorba de mancare si bautura luxul este la el acasa in restaurantele din Luna Park, ce au vedere la portul din Sidney. Amatorii de confort pot alege sa se cazeze in Park Hyatt Sidney,  celebru pentru serviciile de hospitality pe care le asigura clientilor.

Paris

Daca vrei sa te bucuri de lux in Europa, Parisul este destinatia care nu te va dezamagi. Nu este doar icon pentru moda este si un icon pentru lux, extravaganta si opulenta. Amatorii de cumparaturi se pot delecta in liniste, iar cei ce indragesc  experientele inedita cu plimbari in limuzine exclusiviste. Poti savura preparatele sofisticate din restaurantele cu stele Michelin realizate cu mare atentie de maestri cunoscuti. Cand iti doresti sa te delectezi trebuie sa rezervi o masa la Alain Ducasse Au Plaza Athenée  si sa experimentezi fastuoasele delicatese. 

Cel mai spectaculos loc de cazare, conform Travel Magazin este Le Meurice situat chiar pe celebrul Rue de Rivoli. Trebuie sa sti ca interiorul si exteriorul acestuia se doreste a fi o reconstituire a palatului Versailles.

Singapore

Singapore este sinonimul luxului. Cladirile opulente, elementele moderne prezente la tot pasul te vor face sa te simti intr-un film SF. Orasul pare un platou de film, cu capsule inaltate spre cer si decoruri rupte din realitate. Daca nu esti impresionat de aspectul orasului, cu siguranta vei fi captivat de bucataria asiatica traditionala, de asocierile excentrice ale sefului Kirk Westaway. 

Cazarea distinsa, care sa se ridice la nivelul asteptarilor excentrice este cu siguranta Marina Bay Sands.

Dubai

Din lista celor mai spectaculoase destinatii nu putea lipsi Dubai-ul, capitala  opulentei si a lucrurilor excentrice. Fie ca te relaxezi la soare pe un iaht privat, fie ca te rasfeti cu tratamente SPA ce implica aur de 24 de karate luxul este cuvantul care se gaseste pe buzele tuturor. Pana si inghetata pe care o savurezi are note somptuoase si este pregatita din ingrediente exotice, rare. Bineinteles Burj al Arab este locul perfect pentru cei ce doresc sa beneficieze de ospitalitatea orientala. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea