Vacante

# alegere bilete de avion #bilete de avion #avion

Iti faci planuri de vacanta? La ce trebuie sa fii atent cand alegi biletele de avion

Alegerea unei destinatii de vacanta este cel mai usor lucru pe care-l poti face. Abia apoi urmeaza partea dificila: alegerea hotelului si a biletelor de avion. Iata la ce trebuie sa fii atent cand alegi biletele de avion daca vrei sa economisesti timp si bani.

Atentie la ofertele de nerefuzat

Tentatia de a cumpara rapid cel mai ieftin bilet de avion este foarte mare. Inainte de a le cumpara citeste cu grija oferta. Multe dintre ofertele "foarte ieftine" ajung sa coste, intr-un final, mai mult decat un bilet la pret intreg. Cele mai multe astfel de oferte nu au incluse taxele de aeroport, bagajul de cala.

Asteapta-te la costuri suplimentare!

Odata ce ajungi la aeroport, poti avea surpriza de a plati in plus bagajul de cala, daca depaseste greutatea admisa. Verifica pe site-ul companiei de zbor care este greutatea admisa, si incearca sa te incadrezi in aceasta!

Vacanta inseamna relaxare, nu alege zboruri epuizante

Uneori, un bilet direct, fara escale, poate costa mai mult decat unul cu escala. Insa, oboseala acumulata pe drum iti va distruge cheful de distractie, iar la intoarcere te vei simti mai obosit decat erai inainte.

Asadar, daca scopul principal al vacantei tale este relaxarea, poate fi o idee mai buna sa renunti la o masa intr-un restaurant scump in favoarea unui zbor cu mai putine escale.

Sursa foto: maxpixel.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea