Vacante

#bora bora #vara #destinatii de vacanta #oferte vacanta #malta #creta #insule #vacanta de vara

Insule uimitoare pe care sa le vizitezi vara aceasta

Daca nu ti-ai facut inca planuri de vacanta si iti doresti sa gasesti o destinatie de vis, la malul marii, te sfatuim sa-ti indrepti atentia catre cele mai frumoase insule, de care, cu siguranta, te vei indragosti pe loc.

Malta

Sursa foto: pixabay.com

Malta este o insula mica, insa are multe locuri superbe pe care trebuie sa le vezi. Odata ce ajungi aici, nu vei avea timp sa te plictisesti. Arhipelagul maltez reuneste insulele Malta, Gozo si Comino. Acestea sunt insa mici, asadar vei avea suficient timp sa le vizitezi intr-o vacanta.

In Malta vei gasi plaje extravagante, intinse si acoperite de nisip fin, printre plajele pietruite. Cele mai frumoase plaje, pe care este musai sa le vizitesi sunt Paradise Bay si Golden Bay. Aici te poti relaxa in voie la soare si poti face bai preungite in apa cristalina.

Daca tot esti in Malta, nu trebuie sa ratezi ocazia de a vizita Laguna Albastra din Comino. Laguna albastra este atractia principala a insulei atat pentru iubitorii de scufundari cat si pentru cei care vor sa admire peisaje de vis. Plaja este cunoscuta pentru apele de un turcoaz ireal, iar nisipul este din si auriu.

Sursa foto principala: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea