Vacante

# tarife grecia #grecia #burger

Incredibil. Cat costa un burger in Grecia. Un meniu, in schimb, este mult mai costisitor

Romanii care ajung in Grecia, in vacanta, ramant socati de preturile pe care le practica restaurantele din destinatiile populare de vacanta.

Acestia se asteapta ca preturile sa fie la fel de mici precum in statiunile mai putin populare sau comparabile cu cele din anii trecuti.

De exemplu, un turist roman care si-a petrecut vacanta in Thassos a tinut sa atraga atentia internautilor privind pretul pe care l-a platit pentru un simplu cheeseburger servit la o taverna de pe insula. Acesta a luat masa la taverna Golden Beach, unul dintre localurile cele mai apreciate de pe insula, unde preturile sunt pe masura. Acesta se astepta insa ca preturile sa fie mai mici, prin urmare cand a primit nota de plata a fost socat.

Pentru un simplu cheeseburger, fara salata sau cartofi prajiti a platit 5 euro. Pe langa burger, turistul si-a mai comandat cartofi prajiti, pentru 2 euro, un gyros cu salata si ceapa caramelizata, in valoare de 9 euro si o limonada „home made” care a costat inca 5,5 euro. Astfel, pentru tot festinul turistul a platit 21,5 euro, adica in jur de 105 lei.

Utilizatorii grupului de Facebook pe care a postat turistul au fost socati de pretul platit de acesta. Romanii nu au fost deloc incantati de "afacerea" facuta de roman.

“Cheeseburger? Asta poate e ceva bun, dar sigur nu e cheeseburger. In rest, se regleaza din paine si cartofi”, “Sa dai 21.5€ pe o chifla cu cativa cartofi prajiti si un pahar de apa cu lamaie… Asta inseamna sa ‘fi’ mafiot! Neam descurcaret grecii”, “Nu e chiar asa, nu te obliga nimeni”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate de utilizatorii grupului de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea