Vacante

#targ de turism #targul de turism al romaniei #vacanta

Impresii si atmosfera la Targul de Turism Bucuresti in martie

Weekendul a fost destul de aglomerat in pavilioanele dedicate targului. Interesul romanilor pentru ofertele de vacanta se manifesta in principal in ceea ce priveste concediul de vara.

Cele mai ieftine vacante raman cele pentru Bulgaria, Grecia, Tunisia, Turcia. Exista, conform operatorilor de turism, un interes crescut fata de ofertele pentru luna de miere.

O bila neagra se acorda vizitatorilor care au profitat de cantitatea uriasa de pliante oferite si au luat mai mult decat ar fi avut nevoie. Exista expozantii care ofera informatii incomplete si adopta o atitudine care descurajeaza clientul. Lipsa argumentelor si dezinteresul fata de acesta inca se mai pot intalni la unii dintre operatori.

 

Thailanda barcaCa in fiecare an, expozantii si-au atras clientela prin spectacole folclorice, artisti invitati, exponate culturale ale tarii in cauza, gustari din mancarurile traditionale.

Urmatoarele turism

 

Daca iti plac targurile de turism sau nu te-ai decis inca asupra unei variante pentru vacanta, mergi in Parcul Izvor la inceputul lunii mai.

Bucharest Tourism Fair ( BT Fair ) se deschide intre 9 si 11 mai 2008.

 Tot in mai se desfasoara la Brasov Targul Transylvania Tourism Fair (TTF). Evenimentele se adreseaza operatorilor de turism si publicului interesat de vacante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea