Vacante

#distractie #vara #vacanta #dialog cultural

Idei de distractie pe care le poti pune in practica in vara lui 2022

Dupa multe perioade de restrictii, iata ca lucrurile avanseaza intr-un sens pozitiv, chiar accelerat. Criza din domeniul sanatatii publice este sub control in acest moment si pare sa se apropie de final, dupa cum demonstreaza eliminarea celor mai multe restrictii pentru populatie. Avem liber la distractie in perioada imediat urmatoare, deci putem privi cu optimism spre vara anului 2022, pentru a ne face cat mai multe planuri.

 

Vara la mare? In aceasta perioada inca se pot face rezervari la tarife early booking. Asadar, platesti mai putin daca planifici totul din timp si ai si o mare varietate de oferte din care sa alegi. Poti planifica o vacanta pe litoralul romanesc, dar si in strainatate. Conditiile de calatorie par sa fie mai relaxate, iar in vara anului 2022 sunt in program zboruri la o densitate impresionanta!

Poti condimenta distractia de vara si prin participarea la concerte sau festivaluri de muzica. In a doua categorie, nu putem sa nu amintim festivaluri de top precum Neversea, Summer Well, Electric Castle sau Untold. Multe alte festivaluri sunt organizate in lunile de vara si chiar in septembrie, in diverse locuri din tara, pentru pasionatii de toate genurile muzicale. Biletele se pot cumpara online, iar cazarea se poate rezerva din timp.

In timpul verii se pot practica sporturi specifice sezonului, pe apa si nu numai. Daca ajungi intr-un loc special amenajat, ai putea alege chiar minigolf pe un teren exterior. Iubitorii de miscare pot organiza excursii, drumetii montane si alte astfel de activitati in aer liber. Cu siguranta, cel mai mult timp alocat pentru distractie va fi afara, indiferent daca este vorba despre momente in natura sau in zone urbane. Vara poti merge cu cortul in locuri special amenajate, inclusiv in campinguri de la malul Marii Negre, de exemplu in Vama Veche.

Daca vrei sa pleci in Europa intr-un city break sau chiar pentru un circuit sau o vacanta mai lunga de explorare si distractie, poti sa incluzi in plan diverse forme de divertisment, inclusiv momente speciale in parcuri de distractie si parcuri de aventura. Nu uita sa te informezi bine pe internet, sa cauti inclusiv articole pe bloguri cu ponturi de distractie in functie de locurile alese. Multe orase de pe continent ofera mai mult decat obiectivele turistice foarte cunoscute. Exista diverse locuri pentru divertisment in stil modern, pe toate gusturile si pentru toate tipurile de buget.

Mai ales daca mergi intr-un mare oras european, poti sa experimentezi distractia la nivel inalt, cu adrenalina din plin, la cazinouri celebre din orase precum Paris sau Londra. Evident, ai cu tine si jocurile de casino online pe smartphone sau tableta, oriunde ai calatori, in tara sau in strainatate.

Important este sa realizezi planuri cat mai echilibrate, sa te bucuri de moduri de distractie cat mai diversificate. De asemenea, nu uita sa te distrezi alaturi de persoanele dragi, realizand activitati preferate. In paralel, poti cunoaste si oameni noi, viitori prieteni, la fel cum experimentezi moduri noi in plan de divertisment.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea