Vacante

#paris #vacanta cu familia #oferte #disneyland #parcuri de distractie

Iarna si primavara copiii si parintii merg la Disneyland

Copiii si parintii sunt tinta ofertelor pentru petrecerea vacantei la Disneyland . Atat agentiile de turism, cat si companiile aeriene le propun parintilor care se gandesc sa le ofere micutilor lor o experienta de neuitat reduceri la bilete de avion si la pachetele turistice.

Daca esti mama sau tatal unui copil cu varsta de pana in 12 ani, atunci ar trebui sa te gandesti sa ii oferi in dar de martisor o vacanta in tara povestilor, care-si are sediul la Disneyland Paris. In acest moment, pe piata exista cateva oferte foarte atractive pentru familiile care vor sa traiasca cateva zile de basm la Paris: bilete la pretul de 20 euro/calatorie dus, cu toate taxele incluse, cazare la hotelurile Disneyland la preturi incepand cu 67 de euro pentru o camera, dar si posibilitatea de a pleca intr-o excursie in care daca un adult plateste pachetul de calatorie, isi poate lua copilul cu el gratis, atat la hotel, cat si la avion.
 

Reduceri la avion pentru copiii care merg la Disneyland
 

Sursa foto: Travelblog.orgCei mici pot calatori pana la Paris cu doar 20 euro/calatorie dus, cu toate taxele incluse, daca vor pleca cu un zbor low cost, din Bucuresti sau Cluj, pana pe 31 martie. In plus, parintii copiilor pot planifica vacanta la Paris luand in considerare cazarea la hotelurile selectate si asociate Disneyland Paris - Hotel Kyriad (2*), Hotel Tomas Cook’s Explorers (3*), Vienna International Magic Circus Hotel (4*) sau Dream Castle Hotel Paris (4*), pentru preturi pornind de la 67 de euro/camera standard/noapte cu mic dejun inclus. Mai multe detalii despre aceasta oferta poti afla de aici .
 

Pachete la preturi speciale pentru parinti si copii ce vor sa mearga la Disneyland
 

Daca ai hotarat sa mergi cu toata familia spre Disneyland, atunci ar trebui sa stii ca pana la 1 aprilie poti obtine un pachet cu gratuitate pentru copiii cu varsta sub 12 ani, potrivit acestei oferte. Astfel, pentru un adult platitor al unui pachet cu pretul de 272 de euro, un copil cu varsta mai mica de 12 ani nu va plati nici cazarea, nici intrarea in parcul de distractii care atrage anual mii de turisti din intreaga lume. Pentru micuti va trebui sa platesti doar taxele de aeroport.

Pe de alta parte, poti gasi pachete speciale si in aceasta oferta. Aceasta prevede ca micutii cu varsta de pana la 12 ani au gratuitate la cazare si intrate in Disneyland, daca unul dintre parinti achizitioneaza un pachet de minim doua nopti la un hotel apartinand parcului, pentru un pret incepand de la 187 de euro. Acest pret este valabil pentru o persoana care plateste un pachet, pentru un adult care ocupa o camera cu maximum 2 copii.

Ar trebui sa stii ca taxa de aeroport este de aproximativ 110 euro si poate fi modificata de catre compania aerioana cu care vei merge.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea