Vacante

#hoteluri #vacanta cu familia # vacanta la munte #hoteluri la munte

Hoteluri la munte pentru vacanta cu familia

Cei care isi doresc o vacanta cu familia pot alege unul dintre hotelurile de la munte, dotate cu camere, servicii si facilitati perfecte pentru familisti.
 

Hotel La Dolce Vita


Hotelul La Dolce Vita se afla la intrarea in Bran si constituie o varianta de cazare pentru cei care doresc sa-si petreaca cateva zile la munte cu familia. Turistii pot opta pentru camere duble sau matrimoniale la care se poate adauga inca un pat sau pentru camere interconectate printr-o usa comuna. De asemenea, se poate opta si pentru un apartament. Aceste variante sunt ideale pentru familiile care vor sa stea cat mai aproape. Camerele au balcoane cu panorama asupra Castelului Bran, Muntilor Bucegi si Masivului Piatra Craiului.

Hotelul de 3 stele pune la dispozitia turistilor sai mai multe servicii si facilitati, printre care internet prin cablu, discoteca, internet wireless, fitness, jacuzzi, terasa, gratar etc.
 

Hotel Maestro


Maestro este un hotel de 3 stele din centrul municipiului Vatra Dornei, cu camere duble matrimoniale, duble twin si triple. Prin amplasarea acestuia, hotelul ofera un bun punct de plecare spre obiectivele turistice din zona. Turistii pot opta pentru un tratament in statiunea balneara Vatra Dornei sau pot folosi sala de fitness si sauna. Alte activitati pe care hotelul le poate organiza pentru clientii sai sunt plimbari cu sania trasa de cai, echitatie, drumetii in zonele de interes turistic. Turistii beneficiaza de internet wireless. Animalele de companie sunt acceptate.
 

Hotel euro -House


Euro-House este un hotel de 3 stele din Baia Mare, potrivit pentru cei care doresc sa-si petreaca o vacanta in Maramures. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai camere double king, duble standard, o camera tripla, precum si un apartament senior si doua apartamente junior. Turistii dispun de internet wireless.
 

Hotel Alpin


Hotelul Alpin, de 4 stele, se afla in statiunea montana Poiana Brasov. Familiile cu copii pot opta pentru camere duble si apartamente. Hotelul dispune de o piscina semiolimpica, farmacie, solar, sauna etc. Exista, de asemenea, un loc de joaca amenajat pentru copii in interiorul gradinii cu personal calificat. Acesta supravegheaza copiii si ii antreneaza in jocuri si concursuri. Copiii cu varsta mai mica de 3 ani care sunt stau in camera cu parintii, fara pat suplimentar, beneficiaza de cazare gratuita. Incepand cu varsta de 4 ani, patul suplimentar se plateste separat si include si micul dejun.

Sursa foto : hotel-waldhof.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea