Vacante

#vacanta #hotel #sejur #camera de hotel

Hoteluri inedite realizate de artisti

O camera cu banane, un pat care pare sa leviteze, o noapte petrecuta intr-un autoturism aflat in camera de , acestea sunt doar cateva dintre ideile artistilor pentru amenajarea celor mai inedite hoteluri.
 

Propeller Island City Lodge
 

Propeller Island City Lodge este un hotel foarte original, din Berlin, celebru pentru ineditul camerelor. Amenajarea acestora a fost realizata de artistul german Lars Stroschen cu scopul de a da senzatia clientilor ca locuiesc intr-o opera de arta . Design-ul camerelor variaza puternic, alterand perceptia asupra realitatii: paturi care par sa leviteze, camerele cu susul in jos, sicrie in loc de paturi, incaperi scufundate in portocaliu etc. Una dintre primele camere amenajate de artist este cea a castelului. Patul este construit in forma de castel si asezat in centrul camerei, dulapul de haine este si birou, iar patul este inconjurat de un joc de golf in miniatura. Camera cu paturile-sicriu costa 115 euro pe noapte.
 



 

V8 Hotel
 

V8 Hotel se afla in regiunea Baden-Wurttemberg, din Germania. Aceasta destinatie este ideala pentru pasionatii de masini. Fiecare camera este amenajata dupa o tema anume, despre masini. De fapt, paturile sunt asezate in autoturisme, astfel incat clientii V8 Hotel chiar pot spune ca au dormit in masina, avand totodata confortul unei camere de hotel. Intreg decorul este legat de autostrazi, benzinarii , masini celebre, diverse rute. Hotelul de 4 stele are preturi care incep de la 130 euro si ajung la 450 euro.
 



 

Kunstlerheim Luise
 

Kunstlerheim Luise este un hotel de 3 stele din Berlin gazduit de un fost palat. Hotelul a fost amenajat de catre artisti diferiti. Acestia au folosit teme inedite, precum turismul aerian sau cani, banane si coroane regale. Hoteluri are preturi moderate, intre 50 si 90 euro pe noapte.



 

Atelier sul Mare
 

Atelier sul Mare este un hotel din Sicilia , amenajat de catre artisti. Acesta este un hotel- muzeu de arta contemporana a carui principiu spune ca numai dormind intr-o camera opera de arta este completa. Camerele au denumiri precum "vocea adevarului", "misterul lunii", "cuibul", "energie", "camera profetului" etc.





Sursa foto: hoteldesign.nu
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea